tisdag 5 februari 2008

Tandläkarbesök.

Idag har jag inte skrivit !! MEN jag har umgåtts med den store sonen hela dagen, det är högre prioritet på det. Dessutom har jag varit hos Per och lagat ett hål.

Per är min tandläkare, Uddevallas bästa! Förmodligen världsbäst. För ca 20 år sedan var jag totalt ihjälskrämd för tandläkare, jag hade en som inte ens var nykter. Då fanns det ett par grannar som sa, men vi ringer Per, han kan man inte vara rädd för. Jo, Jo, tänkte jag. Redan som liten blev jag rädd.

Men Per, han kan man faktiskt inte vara rädd för. Inte så att jag går till tanläkaren med lätta steg, men jag fruktar inte längre. Jag får hög puls, ett lätt illamående, men jag klarar det och Per är med hela vägen. Idag kändes det inte alls.

Två hål kändes väldigt snopet, jag är väldigt noga med mina tänder, men Per tröstade mig med att det ena är en gammal lagning som ger sig och det andra är en tuggyta som helt enkelt blivit för djup. Detta kunde du inte förhindrat, du är skapt sådan, sa han. Skönt men dock hål....

Jag vill ha lagat dem innan operationen så idag tog vi det första, sedan får de ringa mig på en återbudstid, det var fullt i deras kalender.

När jag parkerade på Hamngatan passade jag på att prata med kommunalarbetarna som beskär Lindarna, jag skojade om Arborister. Men Stefan sa "ödmjukt" äsch, arborister.. vi kan allt! Å vet ni vad, jag tror honom. Fast jag skulle inte låta honom laga mina tänder:-))

Inga kommentarer: