måndag 17 november 2008

Föremålen växlar men kärleken består!

Jag hann bli lite kär i Peter Barlach. Vi fick, tvingades till faktiskt, ett tätt samarbete. Jag är väldigt glad för det! Ingen annan grupp eller skådis har jag haft sådan kontakt med, det kommer att bli tomt.

Nu är jag inte den som är den;-) Jag byter helt enkelt objekt! Halkade på ett bananskal in i ett litet gäng som skall till Scandinavium i december. Julkonsert med Peter Jöback. Ingen i min vänkrets gillar Jöback, om den kärleken är jag ensam...

Gänget som skall iväg känner jag inte men man måste våga för att vinna. Kanske är det riktigt trevligt folk;-) Jag köpte helt enkelt en biljett!!

Det kändes konstig att plocka bort "Heliga familjen" från sidan idag, så jag är glad att det finns fler Peter att se fram emot. Föremålen växlar men kärleken består!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Men - det var väl ett riktigt bra ersättningsobjekt! :) Han är ju jättesöt och har dessutom en fantastisk röst som lämpar sig bra för julkonsert!
Ulla

Fritt ur hjärtat sa...

Ulla, visst är han både söt och bra! Jag har hans julskiva sedan förut men hörde att det skulle komma en till nu, måste jag ha för att känna igen låtarna! Rolig andledning att handla:-))

Cecilia sa...

Jag hade mer än gärna följt med och lyssnat och tittat på Jöback!!

Anonym sa...

Enda betänkligheten är väl att arenan är något stor. Såg honom på Cirkus här och det var nog mer lagom. Men det blir säkert jättebra! Då var Sarah Dawn-Finer med också.

Fritt ur hjärtat sa...

Cecilia, du verkar bo på fel plats! Vi har ju en hel del gemensamt;-)

Annaa, jo det är risk att det blir opersonligt stort. Hoppas de dragit ner extraväggar och stängt av en del, har sett det någon gång. Jag har ingen koll på om han är helt själv, så är det att vara snabb och spontan:-)) Måste kolla!

Lena sa...

Jöback är ju toppen. Hans julskiva snurrar ofta i min cd-spelare. GRATTIS! KRAMEN!

Peter Barlach sa...

Puss!

/Peter den Förste