tisdag 9 februari 2010

Vä/erkstad

Bildoktorn gav lugnande besked. Man kan köra utan det som maken plockat bort. Inte brukar man sätta dit ett nytt heller om jag förstod saken rätt. Skövderesan är inte hotad......Såvida inte den där pilen som just nu känns bakom högra ögat, bryter fram. Jag vet vad det betyder, stresshuvudvärk, i värsta fall migrän. Har trots att jag inte ska kompletterat med starkare medicin idag. Vill egentligen inte göra det innan operationen eftersom den delvis är blodförtunnande. Å andra sidan har jag fortfarande inte fått någon operationstid.
Tandläkaren kvar som nästa huvudvärk då. Hur dyrt blir det denhär gången? Borde bli gratis anser jag, sista lagningen är det som faller sönder. Det går bitar ur kannten så jag skär mig på tungan, obehagligt, ingen tandvärk dock...än.
Ytterligare en huvudvärk har dag fått ge vika för klokskap. Ibland uppbådar jag lite sådan. Hade tänkt sätta mig på Östrabo ikväll för eventuell överbliven biljett till Jonas Gardell. Jag har inte missat en enda av hans föreställningar, hittills.
Efter långa samtal med maken igår om tidspress, eget ansvar och prioriteringar, har jag kommit fram till att jag söker reda på den i höst och ser den någonstans i min närhet. Den är ju ny, slutar inte gå än på länge. Det är skönt när saker och ting faller på plats vilket det gäller verk eller värk:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Akta dig bara så att du inte får bayersk motor värk - den är inte att leka med.

Henrik Vallgren

The cottage by the Cranelake sa...

Inte trevligt med stresshuvudvärk! Hoppas den aldrig bryter ut på dig!
Själv skall jag opereras den 22/2 :-) Ser fram emot det så! Men jag lär väl få en förkylning eller annan skit så att det måste skjutas up.
Ha det gott!
Christer.

Fritt ur hjärtat sa...

Henrik, vet inte vad det är kanske googlar...

Christer, å då ska jag hålla tummarna för dig!
Min huvudvärk har hållit sig på plats den är där tyvärr, men ingen migrän än som tur är.