onsdag 6 februari 2008

Det blir aldrig som man tänkt sig!!

Oj Oj, här har jag i dagar kanske veckor frustat över allt pappersarbete som har legat som ett ok över mig. Jag har dåligt samvete redan, man kan lugnt påstå att jag fick ändan ur vagnen fortare än kvickt när jag läst posten idag. Det var från advokaten!!! USCH och FY, en påminnelse, jag väntar på ditt svar för att kunna fortsätta handlägga ärendet!

Effektivt var det i alla fall!! Jag satte mig och har inte ens tagit paus, nu är det klart. Alvedon, Kaffe och en cholkadkaka så klarade jag av det!

Fast jag lovar att de aldrig någonsin sett något liknande:-)) Jag har skrivit om det förut men frågan kvarstår, hur mycket är ett liv värt?? Försäkringsbolaget vill vet vad jag förlorar i inkomst bortfall och om det blivit fördyrade omkostnader för mig.

Jag har radat upp stycke efter stycke med vad jag inte längre kan göra. Jag har radat upp åtgärder vi gjort och kommer att göra och jag har efter varje stycke skrivit, vad är det värderat till? Ska bli mycket intressant att se vad jag får för bemötande efter detta.

Jag skulle ju kunna skicka in ett brev där jag konkret säger att jag tycker att min 20% invaliditet i axeln är av sådan karraktär att mina framtidsutsikter för nytt jobb är 0 och att jag bedömmer den beräknade förlusten med En Miljon kronor!!
Men vad spelar det för roll vad jag skriver och äskar egentligen?? Det blir ändå aldrig som man tänkt sig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur har du räknat? Hade jag varit försäkringskassan hade hag köpt ditt förslag m en miljon, med en gång. Och så hade dom varit "av" m dig. Tänk själv om du nu inte kan börja jobba igen så har du alltså noll i inkomst. Men ponera att du egentligen ska jobba i 25 år till (vad vet jag). Då får du kanske tänka dig en månadslön netto på 15000. alltså bör den beräknade förlusten vara 15000*12mån.*25år= 4500000:- Sen får man också ta hänsyn till inflation, löneökningar och annat som påverkar ekonomin.

Simone sa...

*fniss* Jag har inte räknat! Det var nog mest huggetur luften för att visa hur tokigt det är att man ska sitta och äska själv! Det känns som om man inte är vatten värd. Men jag ska hålla din ekvation i huvudet för jobbet försöker nog med en hundra tusen skulle jag tro...