fredag 1 februari 2008

Fredagstema

Återigen ett fototema. Tre vita saker.
Passar på att pressentera mig med mina vita bilder.

Jag är en fotograferande Fågelskådare.

En julhysteriker och Tomtefreak!!



Dessutom mot mitt förnuft och absolut inte för mitt eget bästa är jag en

Gottegris!


Fredagstemat kommer ursprungligen

HÄR I FRÅN tror jag:-)
MEN jag hittar ingenstans att skicka mitt bidrag! :-( Både till Tisdag och onsdag skickar man in, får härliga listor och kan bläddra runt bland andras bidrag. Jag behöver mer info om jag ska "överleva" Fredagstema.





4 kommentarer:

Lullun sa...

Jo visst var det därifrån idén kom. Alltså grundidén hade hon sett någonannanstans, men det är Aurorabuddha som skickar ut de teman som det ska skrivas om. Det hela är dock ganska nytt; det startade sista fredagen innan nyår 2007/08, men vad jag vet så jobbas det lite smått på en lista ;-) De flesta som kommenterar på min blogg samt på Aurorabuddhas är med. Vi är mest utomlandssvenskar, men alla är så klart välkomna att haka på! :-)

Fritt ur hjärtat sa...

Jag förstod det när jag så småningom kollade runt hos alla bidrag. För mig är det intresset för foto som gör att jag tycker tema är så kul. Jag bloggar mycket ändå, men foto ger extra tillskott tycker jag. HUR hamnade du på grönland?? Du måste ju varit bra nära Uddevallabo om du gått på Östrabo!? (Web) världen är allt bra liten.

Lullun sa...

Ja, visst är foton kul! De säger så mycket. Älskar foton.

Och Uddevallabo? Jo, jag bodde där ju i 3 år och sedan var det ju dit man åkte hela barndomen, när man skulle bada (i badhuset) och när det skulle handlas kläder och liknande. Dels med familjen och sedan också med vännerna (ett STORT äventyr när man var sådär 10-13 år :) ). Det var så klart innan Torp "uppfanns" och innan man var stor nog att dra vidare till Göteborg...! :)

Kan helt klart tänka mig att flytta tillbaka (om jag någonsin kommer tillbaka till Sverige vill säga). Var där i somras, och säga vad man vill om att staden är tråkig & regning (det var inte jag som startade ryktet ;) ) så tycker jag det är ganska mysigt. Och flera goda vänner har jag ju där också så...!

Och hur hamnar man i Grönland? Om jag bara visste... :) Fick sommarjobb som scen-/ljudtekniker här 2001, som blev förlängt till ett år. Sedan kom jag tillbaka och tillbaka. Nu har jag så min egna lilla grönländska familj och vardagen rullar liksom bara på, även om jag nog aldrig hade kunnat gissa att jag skulle hamna här av alla ställen innan jag åkte hit första gången. Så kan det gå...! *hihi*

Annika sa...

Hejsan! Hittade hit när jag googlade "fredagstema". Jag är en ur Auroras ursprungsgrupp! Så jag tycker det är jättekul att hitta fler som är med. Trodde mest att det var vi bloggande svenskar i USA som sysslade med det hela, men kul att se att även andra hakar på!! PÅ fredag är det choklad! Länken om ämnen under feb bör finnas på Auroras blogg!!!
Hälsningar Annika utanför Washington DC