måndag 19 maj 2008

Hjälp mot hjärnsläpp!!

Nja, någon hjälp för riktiga hjärnsläpp finns nog inte... men jag har lite lättare anfall av förvirring, det finns det hjälp för. I flera dagar nu har jag sagt, -när tog jag medicin sist?? Eftersom jag är rädd att ta för ofta låter jag ibland bli att ta. Idag köpte jag mig räddningen.

En tantask!! Jag har en tablett fyra gånger om dagen, en två gånger om dagen, en tre gånger om dagen, till slut visste jag inte vad jag tagit och inte. NU är jag visserligen helt säkert tant! Men jag har ordning och reda igen, det är skönt:-))

4 kommentarer:

Annika sa...

Smart! En sådan skulle jag också skaffa om jag behövde en. NU kan du ju inte glömma, perfekt. Visst är det lätt att glömma att ta mediciner. Tantasken kommer väl till pass :-)

Lae i Nordtorp sa...

Jag har en likadan fast röd. Är det en gubbask då?

Fritt ur hjärtat sa...

Annika, jag måste skoja om det för jag tycker det är lite "skämmigt"..

Lae, det beror nog på hur du känner dig, du vet vem som är mest tant därhemma:-))Är det inte du så är det en gubbask, säkert!

Lullun sa...

En sådan är ju super! Skulle jag också behöva om jag skulle börja äta mediciner. Totalförvirrad som jag är för tiden, med 111 bollar i luften. Jag önskade mig t.o.m en sådan som liten. Pappa hade en och den råg ju så rolig ut! Vad jag skulle stoppa i den vet jag dock inte... ;-)