Menyn bestod av Nötfärs biffar, kött från Kaprifolkött.Bröd att grilla, Haloumiost också för grillen. Samt Bakad potatis med diverse kalla Cremefraich såser.
Fin grillyta och inget som ramlat ner emellan. De håller! Hemligheten?! Tja egentlige vet jag inte säkert men, vi har inget extra i färsen, bara ett ägg, lök och kryddor. Sedan är gallret riktigt, riktigt hett när vi lägger på biffen. Då stelnar proteinerna direkt och man har bara is i magen och vänder först när ena sidan verkligen fått färg. Precis på samma sätt gör vi med fisk.
Nytt för "köket" var däremot att grilla ost, det har vi inte gjort förut. Jag lovar!! DET GÖR VI IGEN!! Gud så gott. Annars gör vi alltid Feta Saganaki, men detta var också supergott, roligt med flera alternativ. Den rann inte ett dugg! Vi skall köpa mer idag, måste funka till Laxen idag:-))
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar