onsdag 6 augusti 2008

Jag tappar fart.

Är trött och sliten, märker själv att jag har tappat mycket av min lust. Inga fotoutmaningar lockar, då måste jag ju ut med kameran, inga insändare retar, jag bryr mig inte. Har ont i magen och vågar inte ens tänka på om något är fel. Hur ont får det göra en vecka efter operation, vem vet det? Inte jag !

Idag har de i all fall varit och lämnat materialet till taket. Hoppas nu att jag gjort alla rätt. Vi byter färg och det kräver bygglov, men inte om man byter material då är det ok, vi byter material så färgbytet skall alltså vara ok utan bygglov. Vi har en firma och betalar hederligt, har kontrakt på jobbet, undrar om man skulle tänkt på något mer??

Nu är det material på hela infarten så jag inte ens kommer fram till uteplatsen, synd för jag hade tänkt sitta och klippa bort överblommat, men det försvinner ju inte. Materialet däremot kommer ju att hamna på taket:-) Grannarna har redan börjat gå små lover och kolla läget, här är många dåliga tak omkring oss så jag förstår intresset.

Ännu en dag med bra väder! Runt 20 grader, inget regn och ingen blåst. Make och son stack tidigt för en heldag, planerat in både Nordens Ark och Havets Hus. Jag vill ha en present sa jag när det åkte. Vad då?? Överraska mig!!

Nu skall jag krypa under en filt och läsa lite, kanske hitta nån gammal film på Tv, något är galet med mig jag tappar fart.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ett helsike när man har ont och inte vet om det är som det skall. Men bara ta det lugnt och njut av dagen om du kan. Dessutom kommer det ju en present senare!
Christer.

Fritt ur hjärtat sa...

Christer, ja man vill ju inte verka fjompig och ringa heller, de säger kasnke att det får jag räkna med...

Lena sa...

Har ingen koll på vad som kräver bygglov eller inte, men får väl ta reda på det inom kort... Vi ska bygga stor altan med uterum och nytt dubbelgarage.
KRAMEN!

Fritt ur hjärtat sa...

mors deka, jag ringde kommunen så det är förhoppningsvis rätt. Roligt med förändringar och förbättringar i huset man längtat efter! Lycka till, det kräver ju en del tålamod också:-)