tisdag 24 februari 2009

Biljetter till Hannu!!

Nu är jag glad på riktigt! Har fått två biljetter till
Hannus Trädgårdsvisioner. (Klicka på evenemang.)
9 mars klockan 19.00. Stenungsund känns inte så långt bort:-) Biljetterna fick jag fatt på via biblioteket 0303 - 81 880. Nu när jag beställt är jag snäll och berättar om det;-)))Tag chansen Du också, skaffa biljetter till Hannu!


16 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, ha, ha - (usch vad elak jag låter ;() Det har jag redan gjort! Fast i Stockholm förstås, och i april - så du blir först i alla fall!
;) Ulla

Fritt ur hjärtat sa...

Ulla, sedan får vi väl lyssna på mässan, för skam skull;-)))

Anonym sa...

Jo, visst - jag kollade precis - det tycker jag absolut - tänk vad pålästa vi blir! ;)
Ulla

Fritt ur hjärtat sa...

Ulla, eller så tror dom vi är stalkers!? :-)))

Soldanella sa...

Hej

fantastiska bilder, ska läsa dina inlägg ofta, är ny i detta forum men söker kontakt med, ja du vet, man är ensam om sina intressen ibland, och natur och grönska roar inte alla...

//Soldanella

Anonym sa...

Ha, ha, ha - precis vad jag också tänkte på! Det finns ju en del sådana! ;)
Ulla

Fritt ur hjärtat sa...

solandella, du är varmt välkommen hit! Jag är en människa med många intressen och det färgar bloggen. Stundvis blir det mycket trädgård, politik, skog och kultur. Har du sett mina album. I högerspalten her jag länkar till mina egna foto.

Ulla, vi får väl hoppas Hannu inte känner sig hotad;-)

Anonym sa...

Mmm - tror du det?;= - Tja, det skadar nog inte med lite pålästa och trygga damer som inte bara jamsar med! ;)
Ulla

Fritt ur hjärtat sa...

Ulla, dessutom tror jag en äggostträff löser allt!!

Anonym sa...

Absolut - skall du passa på i Stenungsund? Stockholm vore ju ett alternativ och då kunde jag ... Fast det går väl inte föstås!
;) Ulla

Soldanella sa...

äggost? låter spännande, påminner det om nåt om äggmjölk?

ska kolla, kanske har du ett foto på det?

:-)
//S

Fritt ur hjärtat sa...

Ulla, nej inte Stenungsund. Det passar så dåligt. Ganska sent så efter är trist och vi har egentligen ingen kontakt privat så jag kan bestämma något innan. Det får bli på Kinnekulle någon gång, som ett överfall, menar överraskning:-) Stockholm hade kasnke funkat??

Soldanella, jag vet inte om det är liknande...har du sett sökrutan uppe till vänster? Skriv äggost där så får du träff, det är jag säker på! Skulle bli snopen annars;-)Bild hittar du säkert i december för det fanns på julbordet.

Anonym sa...

Ett överfall på hemorten är nog det roligaste tror jag ;). Då kan ju vederbörande smaska på resterna om det blir ngt ;=).
Vi får kanske spisa på något annat?
Ulla

Fritt ur hjärtat sa...

Ulla, det är ju min första mässa men jag lär behöva mat både torsdag och fredag så jag hoppas det finns lunc t.ex. på mässan. Annars blir det tufft;-)

Anonym sa...

Jodå, det finns olika matställen av varierat slag på mässan, sedan finns hotellet du bor på som serverar allt från frukost till middag (har inte varit där).
Ulla

Fritt ur hjärtat sa...

Ulla, ja fredag har jag ju frukost iall fall, torsdag har jag den på tåget..Tror jag bor väldigt bra. Känns som ett klokt val!!