söndag 1 november 2009

Jag har fått pippi....

Det är högljudda, skrikiga, vackra, nyfikna, rädda, lugna, trötta, fula, kärleksfulla, små, stora, pyttiga, många och väldigt vackra. Jag gillar fåglar. Över 100 foto på en och en halv timma. Jag ska inte visa dem men det har varit svårt att välja:-)

Väl hemma börjar jag prata med maken om vilka fåglar jag vill ha... Då får jag byta make säger han. Får väl vara nöjd med den stunden jag fick idag då. Pippi så det räcker ett bra tag:-)

8 kommentarer:

The cottage by the Cranelake sa...

Den ovanför den grå jakon är en Morhuvad papegoja, en sådan har jag haft :-) Det är djävulen själv som skapat den, det är jag helt säker på :-) :-) :-) Om man inte får den tam som ung visar den tydligt att den kommer från hetare trakter under jord :-) :-) Jag har nog aldrig mött en elakare fågel, men de som fått dem tama som unga säger att det inte finns bättre papegojor.
Ha det gott!
Christer.

Fritt ur hjärtat sa...

Christer, den till och med ser elak ut... Men den var i alla fall tyst. Jösses vad en del skriker.
Min drömfågel är en Mustachparakit, men det fanns ingen.

Cyrran sa...

Åh, så fina. Fast lite håller jag nog med din make, de är så fina att se på men jag tror inte att jag skulle vilja ha en hemma. Å andra sidan så har jag ju katter och de skulle nog väldigt gärna ha en så stor pippi att kolla in hela dagarna..
Ha en skön vecka!
/Cyrene

Fritt ur hjärtat sa...

Cyrene, jag håller ockå med maken. Har haft fåglar i omgångar och har alltid tröttnat på att de skräpar ner så. Men visst är det vackra, Vackra som konstverk!

Solnasnackar´n sa...

Goa pippiar, Simone.

Anna, Fair and True sa...

Vilka söta! Särskilt när de sitter ihop tre och tre!

Musikanta sa...

Härliga fågelbilder. Precis en sån papegoja som den på den första bilden har vi varit och hälsat på hos min äldsta dotter i förra veckan. Han heter Aron och pratar väldigt mycket. Han kan också busvissla efter söta tjejer...

Fritt ur hjärtat sa...

Loa, ja o de snackar goja:-)

Anna, de gjorde ofta de, då blev jag förälskad! Såna sötisar ser så kärleksfullt ut.

Musikanta, den första var så härligt nyfiken! En rolig figur. Han skrek mest, låter förfärligt, men jag vet att det är ovan miljö för dem så de är inte alltid till sin fördel...