lördag 20 februari 2010

Snöstorm

Inte mycket att orda om det är för jäkligt! Jag har aldrig varit orolig för snö förut men nu pressar det till och med mot mina fönster. Dessutom på en plats vi inte kommer åt. Altanen är så igensnöad att dörren inte går att få upp. Vi kommer inte ut, dilemmat med radhus 2 sidor på huset, vi kan inte gå runt. Grannen har ju inte mindre snö så vi kommer inte fram den vägen heller.
Framsidan av huset, här är skottat men igendrivet. Häcken är 2 meter, så man anar att snödjupet närmar sig metern. Ska försöka lägga till fåglarna här istället för på baksidan. Stackars fåglar!!!
Genom altandörren, Snödjup till fönstren.Min arbetsplats. Jag ser inte längre ut och i takt med att snööverhänget på taket rasar ner ökar trycket på fönstren. Hit kommer vi alltså inte så någon lösning ser vi inte för tillfället. Hoppas bara ytterrutan spricker om det går illa....Igår kunde vi gå ut här, då var altanen skottad! Detta är nattens snö. Det snöar fortfarande och blåser, inte storm men säkert kuling. Skönt att inte ha något planerat idag. Vi blir inne, har inte så mycket val faktiskt. Har läst Bohusläningen på nätet. Tack för det Bohusläningen!!

2 kommentarer:

Ewa sa...

Jag ser en glasklar lösning!
Skicka ut Theo genom fönstret och låt honom arbeta för veckopengen ;)

Även jag fick bita i det sura äpplet och skottade garageuppfart, väg och gångstig i trädgården förra veckan, tog mig 5 timmar, + 1 timme att få loss bilen efter att jag dumt nog testat att se om jag kunde få ut den ;)

Fritt ur hjärtat sa...

Ewa, vet du vad jag gjorde?! Jag skickade ut sonen genom fönstret! Innan jag läst din kommentar. Nu har han skottat fram dörren, flyttat snöhögen en bit och grävt bort från rutorna. Själv har jag tagit vid och börjat flytta snön från huset på altanen. Måste runt för att komma upp på taket.
Bilen får stå;-)