torsdag 22 april 2010

Jag är trött på att frysa.

På min yttertrappa var det ganska behagligt i morse. Jag kokade kaffe, slog på termos och lagom till elvakaffet var jag på Mollön. Får ju ideliga Rapporter om hur mycket spännande det är där... Tog underställ, fleecejacka och vinterjacka, dessutom mina vantar som jag saknade i Göteborg häromdagen. Solen flödade över fälten men vad hjälper det när man nästan blåser bort. En isande vind gör att man fryser hur välklädd man än är. Det blåste så ögonen tårades, jag kunde inte ens se ordentligt i tuben. Sävsparv och Ringtrast fick jag ändå, glad för det men packade snabbt ihop. Skyndade hem och tog där kaffet, jag vägrar sitta ute, är trött på att frysa.

3 kommentarer:

Ewa sa...

Nu så, så börjar du fatta hur vi hade det på Ivö!!
Trots massor av "genomtänkt" kläder så saknade vi vissa andra!

Annaa M sa...

Det gläder mig i alla fall att du inte gör som många andra, hycklar och säger att det är alldeles underbart när termometern visar ett par grader plus och det viner isvindar om öronen! Men nog håller jag med, här har det frusists färdigt för länge sedan!

Fritt ur hjärtat sa...

Ewa, jag har nog inte tvivlat tidigare heller..

Annaa, inte ens som tonåring stod jag ut med att frysa. Alla andra hade tunna korta jackor, inte jag. Mössa är det enda jag måste blivit vuxen för att ha, annars har jag alltid haft mycket kläder.
Lite regn idag och kasnke blir det varmare till veckan.