fredag 11 juni 2010

Måtte det gå fort över.

Säger någon bröllopsyra eller fotbolls-wm så spyr jag! Det är införprogram så man kvävs innan det startat. Nyhetstorka har man ju hört men detta är löjligt! Pressen, alla utan undantag verkar tro att vi väntar ihjäl oss. Så är inte fallet, jag kan inte bry mig mindre. Måtte detta elände ta fort slut!

10 kommentarer:

olgakatt sa...

Amen!

Marianne sa...

Fast jag tycker det är rätt intressant ändå med samtalen i morgonsoffan utanför slottet. De pratar ju inte bara om kungahuset, utan med t.ex. dagens kärlekspar om hur de träffades etc. Och så en del historiska detaljer och sånt.

Simone, jag undrar om du kan hjälpa mig. Jag har hittat en blomma, en klängväxt som ramar in en infart så det blir som en portal och den doftar så gott att man nästan svimmar. Det är sista bilden i det här inlägget: http://nyaaventyr.blogspot.com/2010/06/fler-blommor-och-fotbollsbiverkningar.html

Och nu undrar jag vad det är. Vet du eller vet någon av dina trädgårdskompisar. Jag vet inte hur jag ens ska börja leta på nätet.

Hoppas du får en bra helg!
Kram!

Freedomtravel sa...

Ja, visst är det tråkigt!? Jag är helt sjukt ointresserad av båda sakerna...

Anonym sa...

http://egyptplants.blogspot.com/

här borde man kunna be om hjälp med blommor

Fritt ur hjärtat sa...

Olgakatt, :-)
Marianne, jo viss finns det glimtar, men det är så uttjatat. Jag kunde som sagt inte bry mig mindre.
Växten tror jag är en Quisqualis indica, Kallas druckne sjömannen på svenska.

Freedomtravel, välkommen hit! Dötråkigt.

Annaa M sa...

Åh jag tycker det är fantastiskt med så mycket bra fotboll och utan att behöva oroa sig för hur det går för Sverige! Alldeles utmärkt att VM infaller samtidigt som bröllopet för på så sätt kan man faktiskt undvika det mesta som rör bröllop. Fast jag fattar ju att det är lite jobbigt för dem som inte är intresserad av någotdera. Eller gör jag det? Nä, egentligen inte...det går faktiskt att undvika det mesta! Och det är rätt trist i längden för oss som är intresserade av fotbollen att höra hur trist, löjligt, infantilt, överdrivet och allt möjligt det är.

Marianne sa...

TACK Simone! Stort TACK!

Jag ska kolla den sajten som Anonym tipsar om!

Ewa sa...

"Druckne sjömannen"!!!!
Den måste ju införskaffas oavsett om den är snygg eller luktar gott ;)
Ett sjöfolkshem utan den torde vara skam på torra land ;)

Håller förövrigt med om bröllopsyra & fotbolls VM!!

Fritt ur hjärtat sa...

Annaa, vilken tur att jag inte as något sådan tå. Jag konstaterar ju faktiskt bara att det är mycket, av båda. Detta i en tisdperiod med mest repriser, en riktigt dålig kombination.

Marianne, varsågod, alltid kul att kunna hjälpa till.
Ewa, klart ni måste ha en sådan!
Ska säga till soen.

Annaa M sa...

Ha ha, nä, men det finns andra! Du är ju inte ensam om att tycka det är för mycket både av det ena och andra, bloggvärlden är full av det. Lustigt nog så tycker jag inte det är så farligt med bröllopshetsen ens i city, förutom gatuavstängningar och indragna bussar. De sorgliga montrarna i varuhusen glider jag lätt förbi.

Redan förra helgen storknade jag av alla dåliga repriser på TV och det var innan VM dragit igång! Så jag håller verkligen med om kritiken över utbudet.

Annars är vi fotbollsentusiaster priviligierade just nu. Mycket att se på TV och så går vi hem till varandra på ett sätt som man inte gör annars. Tillbringade en trevlig kväll med en inte helt nära vän, sonen och en kompis till honom. Aldrig att vi fyra skulle tillbringat en lördagkväll tillsammans om det inte vore fotboll.