fredag 2 juli 2010

Fredagstankar

Har beställt biljetterna till Stockholm. Letar nu kultur för fredagskvällen, hoppades på Peter & Frans. Det funkade inte men Stockholm är Stockholm så något ska jag väl kunna hitta på....Lite tidigt för att höstens program riktigt startat kanske, får nog improvisera. Som tur är kan man ändå få ett smakprov. Nyaste cd från Frans är suverän:-)) 5 + från Uddevalla.


Nyfiken på mer... på Frans hemsida finns SMAKPROV. Lyssna och njut.

Annars har jag svårt att förstå att det är fredag! Har jag tappat bort en vecka??
Å andra sidan för det oss en vecka närmare semestern.
Besöket hos sjukgymnasten igår gick fort. En övning fick jag att öva på. Knäböjningar. Jag belastar båda benen som jag tycker lika..... och gör små böjningar med stöd av köksbänken eller annat lämpligt. På måndag ska jag dit igen för fler övningar och för att mäta hur lika eller olika jag faktiskt belastar. Även om det inte verkar så avancerat lovar jag att det känns!

Imorgon är det Bluesfestival. Vännen Å tar mig i rullstolen och vi gör vårt vanliga besök, med picknickkorg mitt på dagen. Lite oklart var det är placerat i år, men vi ser väl det när vi kommer fram...

Kanske är det lite semesterkänsla redan, eller är det att det är fredag... jag har svårt att komma igång, kommer inte ens i kläderna idag. Lika bra att lägga sig på altanen, då behöver jag ju inte klä mig! :-)
Trevlig fredag!!

2 kommentarer:

Annaa M sa...

När ska du hit?

Kultur är jag förstås kass på. Framförallt att komma iväg på. Det är en åkomma som lätt drabbar storstadsbor.

Fritt ur hjärtat sa...

Annaa, men du är bra på annat:-)
Jag drömmer ju om dramaten eller operan, något jag inte gjort eller sett förut. Nu när det stöp med Peter och Frans alltså.
Jag är ute i god tid, biljetterna kostar inte så mycket då.
Första helgen i september, fredagen där. Lördagen och söndagen ska jag vara i Hallunda, så det är fredagen jag har egen lek:-)
Mejlar dig närmare!