söndag 4 juli 2010

Väderfunderingar

Ett stilla regn väckte mig i morse. Så väl vi behöver de dropparna. I regnmätaren ger det knappt utslag men i luften känns det, och jag tänker mig att alla växter liksom njuter av en stilla dusch. Prognosen visar inga mängder regn, dessutom ska det sluta i förmiddag. Temperaturen ska visst stanna på 20 grader. Räcker ganska bra tycker jag. Tänker på de som ska till Glimmingen idag. Led med dem igår, det måste ju varit olidligt varmt där. Hoppas inte regnet skrämmer bort publiken. Kanske det även där är gott för besökare och banor att det regnat lite.
Ikväll ska jag på fest. Tjejfest. Det känns som om jag lever ett liv i sus och dus just nu, hör väl sommaren till. Ska lämna rullstolen för första gången, men jag vet att det går bra, kommer använda kryckorna och det blir max 10 meter på hela kvällen. Hoppas såklart prognoserna stämmer så vi sitter ute och har det trevligt. Men nu får det gärna regna nån timma till.

2 kommentarer:

Anna-Lena Heydar sa...

Jag hämtar upp dig vid halv sex. Ser verkligen fram emot en kväll i kvinnornas underbara gemenskap. Vi har så roligt tillsammans.

Fritt ur hjärtat sa...

Anna-Lena, jag ska se till att vara klar och transportabel:-)