onsdag 7 juli 2010

Vårt kreativa barn.

Sonen lyckades på något sätt övertyga mig och maken igår att det är dags att göra iordning hans rum. Konstigt! Hans rum är det vi senast gjorde iordning..... Kanske ligger det i just det, där blir minst arbete. Resten av huset är så slitet att det blir stora renoveringar om vi ska göra något. Lättast inne hos honom där elen är omdragen, gipsskivor uppsatta, han har både nytt golv och tak. Alltså är det färgerna det gäller. Redan idag har han målade väggar. Drömmen nu är tre väggar i aubergin och en fondvägg i svart. På de auberginfärgade väggarna vill han "bygga" ramar och i ramarna ska han ha svart sammetstapet med silverstänk. Ut med soffan, in med en fåtölj. Bort med tv-bänk och en platt-tv på väggen istället.

Det är roligt att höra honom! Han har redan designat både sitt rum och vårt. Nu känner man sig som Simon och Thomas säger han och myser:-)
Vi sa ja ganska direkt. Att måla om är inte besvärligt. Soffan han inte längre vill ha är bättre än den vi har i TV-rummet så den tar vi gärna. Fåtöljen han vill ha ska han själv leta efter på secondhand, tills han finner den duger vår gamla säger han. Hoppas kunna övertyga honom om schabloner i ramarna istället för tapet, så att det blir fortsatt lätt att måla om när han vill. Får se om jag lyckas.

Nya tider, nya färger ny design, jag tycker det är spännande och roligt med kreativa barn, att han är min är bara bonus:-)

Inga kommentarer: