söndag 12 september 2010

Självförsörjande.

Helgen har gått i matens tecken. Valet är ständigt närvarandeoch jag har både träffat Nalin Pekgul, suttit i valstugan och varit på svensk-bosniskfest. Utöver det, har man ju hem och familj också... Fredagsmyset blev en slottstek från Gröna gårdar tillredd med kärlek av mig. En fyllig kantarellsås gjorde pricken över I´t. Maken tyckte vi hade lite svamp i frysen så lördag när jag var i valstugan travade han runt i skogen. Ytterligare en hel korg med kantareller blev det. Vilken tur för då fick jag förrätt:-) Svampmacka innan den egenfångade forellen med potatisen som stuvats tillsammans med den egna persiljan. Idag är det mer barnmat, spagetti och köttfärssås, sonen har kompisar här... Men ikväll får jag ännu en svampmacka och så ser jag att det är paj på G av de egna rabarberna.....Man känner sig nästan självförsörjande:-))

4 kommentarer:

Maggan sa...

Hej det är jag med lampan!! Jag är vid huset imorgon vid 18:30 tiden om du vill ha lampan. Annars kan jag komma förbi torget (om du sitter i valstugan som du skrivit någonstans) om det är lättare. I så fall blir det på onsdag eller senare.

Fritt ur hjärtat sa...

Hej Maggan!! Jag sitter inte i valstuganvarje dag:-) Imorgon är jag där mellan 11 o 13.30 men torsdag är jag där mellan 11 o 16. Om du har möjlighet är jag djupt tacksam. Är jag inte där kan du ju lämna den och skriva mitt namn på, då vet ju alla att den är till mig:-))

Maggan sa...

Ser vad jag hinner imorgon annars fixar jag det senre i veckan. Ha det bra.

Fritt ur hjärtat sa...

Maggan, lampan är nu på plats och jag tackar än en gång.