måndag 18 oktober 2010

Ensam mamma söker.........

En intensiv helg har passerat och jag har knappt hunnit blinka. Tre är vi som tankat kärlek i alla fall. Det har varit mycket pussande och kramande, två veckor är lång tid när man inte alls är van. VI har klarat det bra sonen och jag, att maken arbetar i Belgien. Saknade är en sak förstås, men rent praktiskt har det fungerat. Nu är jag glad att trädgården är stängd. Inget mer slit för mig, inga mera måsten innan snön.... Full koncentration på hemmet och sonen. Kommer bli betydligt mindre slitsamt.

Satte mig med sonen och almanackan vid frukosten idag och radade upp allt vi ska göra de kommande 14 dagarna. FULLTECKNAT! Hjälp. Men vi hade ju inte planerat att maken skulle arbeta borta på dethär viset. Några ensamma kvällar blir det för sonen, men aldrig så han behöver lägga sig utan en vuxen hemma. Så har han självklart valet att följa med men opera, politik och after work fick honom inte att jubla precis:-)

Det har gått bra och det kommer att gå bra. Jag växer med uppgiften och det är roligt att klara sker ingen förväntat sig. Maken satte upp fågelbordet men jag ser direkt att det blir skatinvasion. Måste lösas. Kollade in hönsnätet men hålen är för små, det blir dagens jakt tror jag. Sedan ett par möten..

Imorgon NÄL, spännande att träffa ortopeden och höra vad han har att säga...
Skulle det köra ihop sig har jag en arsenal av folk att be om hjälp..... Det är ju helt okej nuförtiden att ensam mamma söker;-)

3 kommentarer:

Annaa M sa...

Skatinvasion verkar inte vara så mycket att göra åt. Det verkar som om småfåglarna använder lite list och får sig lite mat i alla fall. Ibland kan jag föredrar skatorna för de skräpar inte lika mycket, äter upp även det de tappar.

Kungsfiskaren sa...

Hejsan!
Härligt att du börjar komma på "fötter" och kan komma ut och röra på dig lite mera. Jätte många fina bilder som du har lagt in det sista, både från hamnen, mollön och "brors backe" hemma vid. När det gäller dom svart/vita fåglarna så kör vi med kompostgaller från biltema. Det funkar otroligt bra och har nästan helt perfekt storlek. Skickar med en länk där man kan se "buren".

Håller alla tummar för ortopeden till morran.

Mvh
/Kungsfiskaren

http://kungsfiskaren.blogspot.com/2010/02/radjur_24.html

Fritt ur hjärtat sa...

Annaa, de e bara så tråkigt med mycket skator, de skränar o slåss. SMåfåglarna får nog sin del ändå det tror jag med.

Kungsfiskaren, jodå jag kommer mig så sakta, några härliga promenader har det blivit.Kollad ein din länk och det ser intressant ut. Ska kolla. Hönsnät fanns bara på 10 meters rullar så det går bort...