tisdag 30 november 2010

Kan vi flytta på Vänern tror ni.....

30 november och jag är redan trött på kyla och snö. Trött är jag också på kaos. Har hela tiden en känsla av att någon driver med mig, inte kan det vara såhär?! Kanske vaknar jag imorgon och inser att det varit en mardröm.

Igår kväll drabbades jag också, för första gången. Inte direkt inblandad i någon olycka men fick ställa in mötet jag skulle gå på. Lastbilsolycka på Uddevalla bron gjorde att alla trafik fick ledas genom stan, ja ni fattar. Vi längs 44:an hade inte en suck.

Ändå hade jag trott vi skulle komma in men sena. Då smällde det i Rotviksbro, där satt "min"chaufför fast och allt ställdes in. Sonen som var hos kompis i Rotviksbro lämnade telefonrapport om alla blåljus och stillastående köer. Han gick inte att hämta hem.
Nu rapporterar Bohusläningen om ny extrem ishalka på morgonkvisten. Jag har avbokat dagens första möte men tänker försöka ta mig till museet tillsammans med maken mitt på dagen. Just nu snöar det ymnigt igen. Inte brukar det snöa när det är så kallt, tydligen är det väta från Vänern som gör att snön hamnar just hos oss. Man har ju talat om en tunnel från Vänern, kan vi inte flytta på den istället tror ni:-)
Idag är det Anders och Andreas som har namnsdag, en mig väldigt nära är i mina tankar idag. Annars är det väl bondepraktikan man funderar över....kommer verkligen julen att slaska??

5 kommentarer:

Ewa sa...

Inte utan man undrar ibland hur det går för A.

Musikanta sa...

Det stämmer till en tredjedel enligt NT - att julen slaskar när Anders braskar, men inte mer! Jag skulle bli glad om det slaskade lite i jul - hopplöst när det är så mycket snö! Och kallt, brrrr...
Kram!

Fritt ur hjärtat sa...

Ewa, jo man gör det.

Musikanta, jag har inga varmare känslor för snö:-) Fryser.....

Mitt i livet sa...

Jag är å andra sidan helt övertygad om att Sverige lossnat - flutit ut i atlanten och fastnat vid Canada - väntar bara på att vetenskapen ska stödja denna teori! ;-)

Fritt ur hjärtat sa...

MiT, jag är beredd att tro dig:-)