söndag 20 mars 2011

Sköna söndag.

Har sett solen gå upp och gjuta mod i min ömma kropp. Började precis drömma om kaffe på altanen med solen i ansiktet när det blev grått. Nåväl, det blir väl vår imorgon istället...

Är fantastiskt nöjd med hur allt förflöt på Folkets Hus igår. Det var trångt och mycket folk men det flöt på bra. Att öppna upp yttre entrén och också tända upp och öppna en trappa upp gjorde att en del drog sig ditåt. Är så stolt över att styrelsen tillsammans med folk från Folkets Hus skötte logistiken, kaffet och alla information, hela tiden med ett leende på läpparna.
Sven Wollter var som vanligt fullkomligt lysande och jag undrar redan när vi kan ta hit honom igen;-)

Tänker vila idag. Det blir en hemmadag. Jag har lagt fram en stor skinkstek och riktigt längtar efter att laga mat på riktigt. Hade en fantasi om trädgårdsarbete, men frostlagret avskräcker måste jag medge. Kanske kan vi åka iväg med kaffe på termos för en skön promenad lite längre fram på dagen.

Har börjat dagen med att söka en utbildning. Ingen lång, bara en vecka, men väl så viktig. Känns lite konstigt eftersom jag inte vet vad som händer från 1 april. Har jag ens något att ta ledigt ifrån för att gå en utbildning.... Ska ägna delar av morgondagen åt den frågan. Men idag tänker jag bara vara. Tänker att jag är förtjänt av en skön söndag. Avslutar med en bild som ger hopp om livet. Tagen på trappan på Uddevalla Folkets Hus igår:-)

Inga kommentarer: