onsdag 23 mars 2011

Som jag längtat!

Det kan alltid bli värre är mitt och familjens motto, då förstår ni ungefär hur optimistisk jag är.... Nu plötsligt faller pusslet på plats. Bit för bit fyller luckorna och själen får ro.
Från att inte ha vetat vad som händer med jobb, arbetsträning eller sjukskrivning fick jag plötsligt alla besked på en dag. Nu vet jag, arbetsträning 6 månader till. UNDERBART, då hinner jag få min arbetsplats anpassad och prova på riktigt. Kan lugnt påstå att detta var ett efterlängtat besked.

Efterlängtad är också vårens ankomst. Jag får rapporter om staren, lärkan och tofsvipor ja till och med strandskata, alla har jag missat men idag på min jakt efter någon av dem såg jag i alla fall att isen gett vika vid Unda/Mollön där jag brukar promenera. Tills dess mina efterlängtade årskryss dyker upp nöjer jag mig med allt som sticker i rabatten:-) Det är snart mer grönt än brunt.

Passar förfärligt bra att då packa väskan och åka till Stockholm, Älvsjö, för att i dagarna tre vara på trädgårdsmässan. Det är 2 år sedan jag var där, då på kryckor. Tänk vilket lyft att kunna gå! Att gå utan kryckor innebär att jag kan shoppa och bära kassar:-)) Gissa om jag längtat!!

2 kommentarer:

Fia sa...

Jag ser fram emot att se dig på mässan imorgon!
Kram /Katta

Ewa sa...

Jag önskar så att jag kunde åka ...Sv. chilepeppar föreningen har en monter med massor av fröer....mm.....

Men tyvärr...måste prioritera annorlunda.