onsdag 4 maj 2011

Det blir aldrig som man tänkt sig......

Rörigaste dagen i världshistorien blev det visst idag. Nåväl, jag överlevde det också. Har också tagit tag i det svåraste av allt. Måste få ett avslut med doktorn på företagshälsovården, buhuhu, vill inte han har varit en klippa! Måste ändå flyttas över till någon annan eftersom jag inte längre är anställd.
Konstigt och underligt är det som SKallePer skulle sagt.
Illa är det också att frosten nöp till rejält i natt och min kameleontbuske helt förfrös sina blad:-( I flera år har jag skyddat den med hönsnät mot kvarterets katter som älskat att gnida sig och tugga på den. Nu tänkte jag klarar den sig på egen hand, då kom.......... kung Bore... Här är fler som mådde illa i morse men de har repat sig. Nåväl det blir aldrig som man tänkt sig.

Hitta fler Örjan Hjorth-låtar på Myspace Music


Å denhär borde absolut ligga på youtube!!

3 kommentarer:

Blomkärringen sa...

Ja, det är tufft att förlora någon som förstår en och som du skriver varit en klippa. Hoppas det blir någon annan som är bra. Hemskt tråkigt med dessa kalla nätter, här har det hitills klarat sig med en nerfrusen lönnbräcka och frilandsadiantum, förhoppningsvis hämtar de sig. Blir kul att ses på Heaven och shoppa loss på Liseberg. Ha det gott!

Fritt ur hjärtat sa...

Blomkärringen, väcker mycket oro, vet inte alls vem jag får istället, tänk om planen är än vårdcentral, huga, då kan jag ge upp... Men jag brukar försöka inte sörja det jag inte vet. Jag förhåller mig till fakta, får se när de kommer. Fakta är att jag LÄNGTAR till lördag i alla fall:-))

Blomkärringen sa...

Det är rätt att inte oroa sig för det som inte har hänt. Men attan så svårt ibland! Absolut! Liseberg blir nog en höjdare, fint och varmt väder beställt!