måndag 13 juni 2011

Att göra kloka val när man måste välja.

Visst avskyr jag att välja, det är sant. Därför är jag tacksam när jag lyckas få en vecka då jag slipper välja. Denhär veckan kan jag kombinera mina åtagande och uppdrag med arbete på ett tillfredsställande sätt. Så borde varje vecka vara.......Idag har jag varit med patientnämnden, imorgon är det Uddevalla Energi, på torsdag är det kultur och fritidsnämnden. Härligt att slippa välja bort något.
Har tillbringat helgen i Stockholm. Även där utan större val men ett och annat...lätt. Jag valde inte denhär båtkuvösen för min rundtur.......Nej ska det va ska det vara ordentligt.
En tur till Waxholm blev det.Kanske borde jag valt denhär;-) Får spara det till nästa gång.Anledningen att jag åkte båt var att Stockholm välkomnade mig med tropisk värme och shopping lockade inte det minsta. Sedan länge har jag sagt att jag ska se Stockholm från vattnet. Nu har jag gjort det.Hann också med Fotografiska och flera turer i gamla stan Man kan väl säga att jag valde att göra det mesta och lite till:-)
På kvällen gick jag på Stadsteatern och såg Angels in America. Nog är jag nöjd med mina val!

3 kommentarer:

k.rapp sa...

OBS! Detta är inte reklam utan bara ett hejpådig och din fina blogg, Simone. För övrigt så gjorde vi ju en del gemensamma saker i Den Kungliga Hufvudstaden, även om jag inte var med på din härliga båttur.

Ha'de gott!
Karin

Solnasnackar´n sa...

Huvudkommunen är inte SÅ dum. Men Solna...

Fritt ur hjärtat sa...

Karin, välkommen hit. Jag är säker på att båtresan varit mer fantastisk tillsammans med dig;-)

Loa, ja Solna är ett sorgligt kapitel. Hörredu du varför träffas inte vi nu när jag är uppe stup i kvarten....