söndag 19 juni 2011

Guldkant på tillvaron.

Livet är hårt och mitt motto "Det kan alltid bli värre" är kanske inte så skämtsamt som många tror. Det är min erfarenhet. Men ibland sätts allt på skam och det är precis sådär bra som man önskar och för all del kanske förtjänar.... En hel helg med firande av NYTT JOBB:-) Bröllopsdag och idag min födelsedag, har varit precis sådär fantastisk man bara kan önska. Maken och jag har skämt bort oss genom att njuta av livet när inget annat tränger sig på.
Lite roligt i allt firande är att vi lämnade hotellet på lördagen som bjöd på sol. Vi for till pappa och hans fru där vi blev bortskämda i många timmar. Så roligt sa pappa när han serverade grillad korv, att få bjuda er på bröllopsmiddag;-) Å så kändes det. Vi trängdes inte med alla andra på hotellets soldäck. Vi satt på ett soldäck i Hamburgsund i lugn och ro med utsikt i världsklass och doftande rosor i blickfånget. Väl tillbaks på hotellet var det läge för spa-avdelningen igen. Middag i matsalen senare på kvällen. Det bästa av två världar och lite guldkant på tillvaron. Inte fel, inte alls fel:-))

4 kommentarer:

k.rapp sa...

Låter verkligen som en väl använd och högst upplivande och upplyftande helg. Det är härligt med positiva människor.

Janne sa...

Så härligt, det är er väl unt!

Anders Nilsson sa...

Härligt låter det och grattis till hela paketet av jobbb och bröllopsdag och födelsedag och vår och försommar och bohuslän. Super.

Fritt ur hjärtat sa...

Karin, det var en härlig helg, som vi väl behövde tror jag.

Janne, tack!

Anders, tack, Bohuslän är så fantastiskt att det är perfekt att fira här:-)