tisdag 18 oktober 2011

Aldrig trodde jag.....

Att jag skulle blir trött på att åka fram och tillbaks till Stockholm....
Eller att jag skulle gå igång på ett program med punkter som;
  • Kontanthantering
  • Moms restaurang , ideella föreningar.
  • Inköpssamverkan
  • Oron i världsekonomin
  • Redovisningssystem
  • Löneredovisning
Undrens tid är inte förbi, jag ser fram emot detta, trots resan. Egentligen är det inte resan jag är emot, mer att lämna hem och jobb igen, när jag var borta förra veckan.

Aldrig trodde jag att jag skulle hitta nya område i Stockholm att behöva undersöka. Men bussturen till FHP-kontoret förra veckan gav mig en aning om att Söder är ett område jag missat. Tänkte ta igen det idag. T-bana till Mariatorget har jag räkna ut som en möjlighet att hamna mitt i smeten. Jag kommer ju så lätt bort annars....

Aldrig trodde jag att jag skulle gråta en hel helg över regeringens nya regler för lönebidrag!! Jag har fått klartecken för lönebidrag, det vet eller förstår de flesta av er. Jag är 20 % invalid. Trodde sjukpension var min nästa anhalt i livet. Kanske är jag därför gladare än någon annan över arbetet som blivit mitt.
DÅ som ett slag i magen meddelas det i fredags att om man är chef kan inte lönebidrag godkännas. Jag har gråtit sedan dess. MEN tack och lov har jag fått arbetet för mina kvalitéer så det är inte i fara på något sätt. Däremot min plan, att anställa en till för att kompensera upp mina brister, det faller på eget grepp. Skulle verkligen vilja prata med regeringen om deras arbetslinje!!!

Aldrig trodde jag heller att jag skulle säga BOJKOTTA AFTONBLADET!! Nu gör jag det. Läser att de HITTAT PÅ REGLERNA som de sedan jagade livet ur Juholt för. Kan inte låta bli att fundera på vem som får en kick av detta? Är det för att sälja lösnummer eller för att krossa en Socialdemokrat?

3 kommentarer:

Anders Nilsson sa...

Jag har inte läsdt vare sig Aftonbladet eller någon anna kvällstidning sedan mordet på Anna Lind. De här tidningarna är som att bära in komposten och sprida den i köket. De smutsar ner vardag och sinne och förtjänar inte att läsas.

Jag läste de faktiska lagarna, reglerna och föreskrifterna som gäller och utifrån dessa drar jag mina slutsatser. Det håller. Och det gjorde Carin Jämtin också och kom till samma slutsats som mig. Allt annat är en osmaklig cirkus.

För övrigt, att vara chef är att stå i stormens öga. Jag önskar dig lycka till av hela mitt hjärta.

Anonym sa...

Jag har också sällat mig till de som bojkottar Aftonbladet. Vill man ha nyheter så är sanningshalten större i skvallerpressen Se och Hör tror jag.Lycka till med jobbet.

Fritt ur hjärtat sa...

Anders, jag har inget läst alls, det är också ett val. Blir lite spännande att så många som påstår sig läst samma sak vet så olika saker.
Det löser sig med jobbet, var visst inte så illa som det först sades.

Anonym. tack.