söndag 11 mars 2012

VÅR, bästa tid é nu!

Jag behövde andas, sedan jag tillträdde min nya tjänst känns det som om jag alltid arbetar. Är jag inte där tänker jag eller sitter hemma och gör administration Nu har maken tillfälligt fått en ny tjänst som jag ville fira, så jag gjorde 2 flugor på smällen, kidnappade honom och gav oss en vilohelg. Inte åkte vi långt, det behövs inte alltid. Nöjde mig med Smögen. Checkade in på Smögens havsbad på fredag kväll och har sedan successivt börjat fungera utan hoppa av stress. Så skönt med total avkoppling.
Spaavdelning hade en del att önska, men en vilstol och gott kaffe hittade jag i alla fall.
Lördagen bjöd sol och storm. I LOVE IT! Stormiga hav kan vara det bästa jag vet. Redan klockan 09.00 hoppade vi omkring på klipporna med kameran i högsta hugg.
Fösta vårskriket gav jag ifrån mig när jag fick se strandskatan. 10 mars är personligt rekord för mig. Bara en fågelskådare förstår min lycka;-) Därefter handlade det mest om att fånga vågor på bild.
Lördagskvällen hade jag bokat bord på Sea Lodge, hade fått det tipset från säker källa och jag ångrar mig inte. Helt fantastisk mat. Där dröjde vi oss såpass länge att vi slapp melodifestivalen.. Såg det sista av omröstningen och det kändes ganska lagom.Söndag morgon blev det åter klipphopp, nu i strålande sol men utan vind. Strandskatorna hördes och syntes överallt. Det betyder att det är VÅR och VÅR bästa tid är nu!

3 kommentarer:

Kungsfiskaren sa...

Hej!
Låter som ni har haft det helt underbart, men det är ju nästan självklart. Strandskator, klippor, SPA och god mat. Jag får stämma upp i ett vårskrik för din skull!
Må väl!
/Ingemar

Fritt ur hjärtat sa...

Jag hörde dig ända hit;-)

Blomkärringen sa...

Låter som en välbehövlig och härlig helg! Ha det gott och stressa inte för mycket (:D