fredag 3 januari 2014

Det blev ett nytt, nu ska det bara bli gott också.

Jul har passerat och nyårsfirandet är över för denna gång. Allt är framtid och nya oplanerade äventyr. Jag sitter med almanackor och möteskalendrar för att redan från början styra upp det nya året.
Jag har inga nyårslöften, men jag kommer försöka schemalägga egna dagar, jag kommer styra så jag har mötesfria dagar och ambitionen är att aldrig jobba så många dagar i rad som jag gjort allt för många dagar under 2013. Året 2014 är helt enkelt året då allt ska stabiliseras, jag ska bli duktig på att delegera och det som står och faller med mig, ja det kanske måste få falla för att visa hur galet det är att saker hänger på en person. 2014 är också året jag avgår ur Riksteaterföreningen och jag lägger kommunpolitiken på hyllan.
Året 2014 är året då maken fyller 50 år! Skönt att han kommer ikapp. Vi planerar en spännande resa för att fira just den händelsen. Sist men inte minst året 2014 blir året jag blir farmor!  Det ser jag fram emot något alldeles oerhört, ska bli så roligt. SÅ jag tror nog att det går att göra något gott av 2014.


2 kommentarer:

Solnasnackar´n sa...

Jobbar du som en "vanlig" människa så får du ett riktigt bra 2014, Simone!

Fritt ur hjärtat sa...

Jag ska jobba som en vanlig människa, framförallt ska jag ta ledigt som en vanlig människa.