måndag 15 oktober 2007

Ännu en måndag.

Saxofonlektionerna går vidare och så också vår jakt på nya café. Idag blev det en "specialare"! För vem kan tro att man kan fika i en butik för äventyrare???


Eftersom jag varit på möte med Naturskydds föreningen i Upplevelsebolagets butik så är det inte nytt för mig. Men det är det troligen för många.

Ulrika som var i butiken denna dag såg smått generad ut när vi sa att vi ville fika. "Jag har inte så mycket att välja på just nu"- Men var sin dricka till grabbarna, en kopp ekologiskt GOTT kaffe till mig och var sin Brownies till de mindre trollade hon i alla fall fram.




Miljön måste varit lugnande för vi som brukar fika på en
kvart fick "springa" tillbaks till musikskolan. Men vad gör väl det vi var mycket nöjda.


Jag vet faktiskt inte vad gatan heter! Men På hörnet framför ligger Agassis och hörnet bakom ligger Caktus..
`Å ja ni såg rätt, det är Ulrika som det skrivits om så för att hon paddlade långt och ensam!



Avslutningsvis en riktigt rolig nyhet! Jag ska inte bara gå på Operans balett på lördag, jag ska också på fest! Närmare bestämt 20 års kalas. Vad säger ni om Bröderna Haaks, va, va??? Jag vilar och går på kryckor för att kunna strutta omkring som vanligt folk på lördag!! Annars ska vi stötta varandra syrran och jag, hon är kass i en höft så det kommer nog att se bra ut där vi stödjer varann framåt natten. Att vi båda föredrar lättöl när vi går på "lokal" det lär inte framgå av den bilden. Men vad gör väl det! Alltid är det till glädje för någon, som får något att skvallra om...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är inte så snyggt att som lokalpolitiker raljera med att man inte kan gatunamnen i sin stad. Ett par googleklick och du hade vetat att den heter Torggatan.

Fritt ur hjärtat sa...

Det känns inte på något sätt viktigt att kunna allt. I vanliga fall guidar jag och har fulla koll på torgatan där det ligger speciellt viktiga hus. När jag skrev inlägget hade jag tillfälligt tankestopp. Men jag tar inte mig själv på riktigt så stort allvar att jag måste googla för att få allt rätt. Jag försöker undvika felaktigheter.
När jag som politiker börjar falla in i rollen som allvetande, då ska jag överväga att sluta. Nu har jag suttit i en nämnd sedan september, så jag hoppas det dröjer.