onsdag 13 februari 2008

Man blir så förvånad.

Bild från Botaniska trädgården, tagen igår.

Jag tyckte mitt Tisdags Tema var genialt, men det har inte gett en enda kommentar så det var nog bra jag som gjorde det! Spelar ingen roll, men man blir så förvånad.

Tito Beltran blev fälld. Jag vet inte vad man ska säga eller tro. En sån cirkus, det gjorde tycker jag att INGEN var trovärdig. Han fick 2 års fängelse, man blir så förvånad.

Man publicerar bilder som får den muslimska världen, eller delar av den, att gå i taket. I yttrandefrihetens namn. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag hade ett ganska lojt tänk om detta tills jag läste Anna-Lenas blogg, det förklarar en hel del tycker jag. Hon vänder på en del saker som jag varit oförmögen att förstå, jag har saknat kunskap. Men man kan tro att de som publicera har all denna kunskap och ändå väljer att publicera. Man blir så förvånad.


Jag har väntat hela dagen på kvällens säsongsstart, LOST!! Ja egentligen har jag väntat sedan förra säsongens sista avsnitt. Jag älskar detta. Varför frågar maken, man fattar ju inget. Visserligen säger jag, men skam den som ger sig, jag försöker fortfarade fatta något, det är ju bara typ fjärde säsongen. Man blir så förvånad.

Bild tagen igår i Botaniska.

Sydsvenskans Chefredaktör Peter Melin är död, han dog i en hjärtinfarkt på sitt arbete. Men herregud! Hörde inte jag en intervju med honom idag på dagen, var han inte intervjuad av Lotta Bromé?? Skulle han vara död? Man blir så förvånad.

På Botaniska igår hittade jag något som växte på ett träd. Det hörde liksom inte dit, men det var verkligen välmående. Det första som slog mig var att jag hittat en Mistel, men jag är faktiskt inte riktigt säker. Man blir så förvånad.

Inga kommentarer: