söndag 10 februari 2008

Men hallå Christer Sjögren?!

Här vaknar man glad i hågen 40 minuter innan klockan ska ringa, vilken tur jag har börjat med tidning på helgen då blir morgonen inte så lång! På med tofflor och ut till brevlådan, tror ni den kommit?! Nej då, tänk att jag alltid måste vara arg på tidningar! :-)

Jag är alltid uppe med tuppen men idag är det tidigare än vanligt. Jag ska till Göteborg, vi är ett gäng Närnaturguider som ska ha en uppföljningsdag, ni vet träffas och prata om hur det går, vad som fungerar och inte, byta tips och kanske hitta former för samarbete. Jag hade bestämt mig för att inte åka när Janne ringde, han stod inte på min deltagarlista därför blev jag förvånad. Janne är min inspirationskälla och en av mina Guru, fast det har han ingen aning om! Alltså valde jag att åka med:-) Lättpåverkad.... Så nu ser jag fram mot en dag med likasinnade, fika och god mat, även detta är en bra uppvärmning inför operationen.

Jag kan inte låta bli att nämna Melodifestivalen. Vi hade bunkrat upp med The och glass förberedda på en lång kväll. Kristian Luuk är okej, mellanakten var väl sådär och låtarna, tja, vad ska man säga. Lillkillen här tyckte så klart E-type och The Pudels, dessutom tyckte han Christer Sjögren. Jag blev chockad!

Famefactory killen, Michael Michailoff föll mig på läppen, både han och låten var bedårande. Dessutom tyckte jag om Velvet, mest för att jag tror den står sig i Europa.
Däremot trodde jag att folket skulle rösta på Amy och på E-type. Lite rätt fick jag ju.

Efteråt pratade vi om spektaklet, maken fräser, tänk va han kan bli arg för skitsaker, - är det undra på att vi aldrig vinner när vi skickar sån här skit!! Ligger nåt i de förståss, fast vi ska ju tävla hela våren, det måste bli bättre. Jag å min sida sörjer Velvet, hon är redan stor i Världen det kunde gett oss en chans. Jag frågar om och om igen HUR kan Christer Sjögren gå vidare, den var inte ens kul, bara pinsam.

Då blixtrar sonen till och säger. -Men hallå, Du fattar inget! Låten var kanske inte så bra men Christer Sjögren ÄGER.

(Idag medan jag roar mig i Göteborg lär jag passera 10 000 besök på sidan. Tänk vad roligt om ni ville säga hej, extra bara idag när ni tittar in!)

4 kommentarer:

Norgårdsanna sa...

Har svenskarna verkligen redan glömt, det spelar ingen roll vilken låt vi skickar till europa, vi kommer aldrig mer att vinna där - så tillvida inte reglerna ändras riktigt mycket! Då hjälper inte att sveriges mest avtändande person smörar om europa eller ej!
Skit i europa och forsätt käka glass och kolla på uttagningen det är det enda som är kul.....

rolf ohlson sa...

Hej! Jag blev besökare nr 10001 kl.09.27 när jag loggade in idag den 10 februari.
Fantastisk besökssiffra! Lycka till i fortsättningen.

Anonym sa...

Hej, hej ;)

Anna-Lena

sländan sa...

hej, hemskt mycket hej. Håller med om
att michaels låt var bra, lite brittpop över det hela. Han kändes dock ej så bekväm på nå´t sett. Sjögren hör icke till mina favoriter och har aldrig gjort det.Nä, inget är som svunna tider. Tänk för hundra år sedan då man lärde sig låtarna utantill och gick å gnolade långt efter finalen på låtarna. Nu har jag ingen aning om hur låtarna gick.
sländan