torsdag 13 mars 2008

Drömmar

Stafettpinnen från Hannele kan jag inte låta gå förbi. Vad är dina drömmar. Hannele begränsade sig till 4 drömmar jag följer hennes exempel. Det blir lätt 20 annars.

1. Jag vill resa ännu mer!! Jag vill ha tillbringat tid och bara se snö och is, sand, vatten. I praktiken innebär det att jag vill resa i något ishav till någon av våra poler eller kanske Grönland. Jag vill tillbringa några dagar i en öken och bo i tält. Medelhavskryssning, men i liten båt max 20 pers, gärna lyxvariant. Utöver detta vill jag till Galapagos.


2. Jag vill ha ett jobb! Jag önskar att någon inser att jag inte är dum i huvudet för att kroppen värker. Ett jobb på mina villkor det är en dröm...


3. Jag vill skriva en bok. Har en historia i mig som så gärna vill ut.


4. Jag drömmer om en ny kamera, en systemkamera. Jag tycker det är så roligt att fotografera, kamera med bättre zoom och snabbare slutare. Att få gå fotocirkeln finns i den drömmen också.


Känns som om jag sviker Sven Melander nu;-) Jag borde kanske säga fred på jorden och att det ska gå bra för mina barn, att alla får vara friska och att alla lever lyckliga i alla sina dar... det är ju drömmar det också förståss. Men de dras man liksom med jämt!


1 kommentar:

Hannele på Hisingen sa...

Kul at du hängde på med dina drömmar, en bok kan du ju börja skriva nu, bara till dej själv, till barnen och kanske för fler. Jag ahr alltid sagt att inte kameran som gör fotografen... själv har jag en liten kamera, som jag alltid har med mej i fickan.