torsdag 10 april 2008

Önskar en vänstervriden dagspress.

Jag ska inte gnälla för att min nuna inte var i tidningen idag. Men när jag ställer en otroligt viktig fråga på allmänhetens frågestund blir jag förvånad över att den i morgontidningen inte nämns med ett enda ord!

Däremot var det ju gullepluttigt och lättrapporterat att alla vill ha kvar studio 32. Känns lite skevt men jag gnäller inte,,, ;-) Kanske tändes ett intresse och det kommer att skrivas om det senare istället. Hoppas ändå att någon såg tv sändningen och att min fråga sprider sig vidare på så sätt.

Hör så ofta att vi har en vänstervriden press, tänk jag önskar det vore så!


5 kommentarer:

Kristina Eriksson sa...

Nu blev jag nyfiken- vad var det för fråga du ställde?! Ä gnäll på (om det är det man ska kalla det) det behövs! Jag antar att det är med Bohusläningen som med GP - allt som skrivs är käckt, väldigt lite är kritisk granskning!

Gunnar Klasson sa...

Var det någon TV-sändning? Var det inte bara en inspelning som läggs ut på webben i efterhand.
Om du har lagt märke till det så brukar Bohusläningen skriva flera dagar i rad efter fullmäktigemötet om olika saker som varit uppe, så det kanske kommer.

Fritt ur hjärtat sa...

Måste erkänna att jag allt som oftast är besviken just för att det aldrig är någon kritiks granskning. OM det är det någon gång följs det inte upp. så lite gnällig tar jag mig lov att vara...trots att det är min favotidning som jag har som morgonsällskap:-)

Jo Gunnar, hoppet finns att det kommer mera...

Gunnar Klasson sa...

Jag hittade ditt framträdande på www.uddevalla.se Du kan förstås själv se det. Synd bara att ljudet var så dåligt, man fick dra på all diskant som fanns.

Fritt ur hjärtat sa...

Jag får inte upp den filen, fattas säker något i datorn hos mig. Att ljudet är dåligt förvånar mig inte, alla utom jag hade 2 mickar. Inget i tidningen idag heller, hoppet avtar, tänk om något så intressant bara försvinner.

den 11 april 2008 08:02