lördag 7 juni 2008

Härligt med långhelg!!

Känns som lördag nummer två idag, så härligt. Jag gillar att familjen är ledig och vi gör saker tillsammans. Igår fick vi visserligen dela på oss ett par timmar under dagen men många timmar ihop blir det ändå. Maken fick med hjälp av vännen P äntligen sjösatt, nu skall här fiskas, grillas och ätas makrill!! De små just nu är bäst tycker jag.

Sonen och jag åkte och badade, eller, jag satt på en filt och läste medan han låg i böljan den blå flera timmar i sträck.
Upp och värmde sig lite i solen ibland, drack lite vatten och tog en frukt. Sedan i vattnet igen.
Mina ben ville allt också varit ner till vattnet, men jag insåg att jag inte skulle överleva en promenad på klipporna, det blev till att ligga still. Mollöns handikappbad får det bli i fortsättningen. Det gillar jag inte:-((

De solbadande vuxna hade livliga diskussioner om bryggan. Den är definitivt mer nygjord än den gamla. Men den är ett par meter kortare än andra år, och placerad på ett nytt sätt. Det är klart att det är lurigt om man tror man kan dyka som förut så är det ganska mycket grundare. Stegarna är inte heller placerade som förut. (vanans makt ni vet) En person sa, och det lät så roligt, -Man vet ju inte om man skall vara glad för att man fått en ny brygga, eller om man skall tro att det är indragningar för att den är kortare!? Dessutom står de Hällebäck på den!? Har vi fått deras, är det fel, eller har de fått en ännu nyare?!

Måste erkänna att om Maria är på Kultur & Fritidsnämdens möte på Tisdag skall jag fråga! Det kan ju vara roligt att veta.

Efter sjösättning och badtur var vi åter samlade på hemmaplan och det blev trädgårdsarbete samt en alldeles förträfflig grillad måltid. Jordgubbarna har ju börjat och under den korta säsongen äter vi det varje dag. Inför helgen nu hade jag köpt 5 liter, gissa om vi mumsat. Någonstans tror jag vår bästa tid é nu, inte bara för att det varit långhelg. Ha en bra lördag alla!!

Inga kommentarer: