tisdag 19 augusti 2008

Delegerande ordförande.

Mitt "sista" möte med styrelsen för Uddevalla riksteaterförening är avklarat. Inte sista på riktigt, men jag skall ju opereras. Har jobbat ganska duktigt på att planera upp hösten, för att allt skall flyta på av sig självt liksom. Vi tog bara det sista finliret idag. Det var ett möte med mycket skratt och "tjöt" som vi rev av på mindre än 2 timmar, bra gjort. Jag delegerade rätt friskt, ganska duktig om jag får säga det själv. Någon köper rosor, någon hälsar välkommen, några far till Stockholm, nästa alla arbetar på föreställningarna. Ett bra flyt med framförhållning, nu finns tid till plan B om det behövs och det finns tid att kolla om något går snett.
Höjden av delegerande tyckte jag ändå att jag nådde när jag bad vice ordförande bestämma nästa möte, det är ju hon som skall dra lasset nu, självklart med övriga, men det kändes bra. Jag som vill ha koll och har svårt att dela med mig av arbetsuppgifter eller ens be om hjälp har blivit en delegerande ordförande.

2 kommentarer:

Mors Deka sa...

Det måste kännas skönt att ha saker och ting under kontroll. Får jag fråga vad du ska opereras för? Jag har nog missat detta. Eller är jag bara förvirrad. KRAMEN!

Fritt ur hjärtat sa...

mors Deka, jo det är väldigt skönt, lite som en seger..
I högerspalten har jag gjort en "ruta"om hur jag mår, frågan har ju kommit ett antal gånger så det är bäst att läsa där annars drar mit svar iväg till en roman.