onsdag 20 augusti 2008

Luften har gått ur och vila är nog ett måste.

Så gick då luften ur mig också, inte alls för OS skull, jag blev bara otroligt trött. Stapplade upp i morse och kunde inte förstå att det var dag redan. Olikt mig. Säkerligen sviter av gårdagen, jag var så otroligt "duktig". Grävde bort en ros ur en rabatt, var på Torp ensam och köpte bromsskivor till sonens cykel, for till stan och Carolines hälsoköp för att kolla in skor. Det fanns inga men hon beställde sådana jag haft! Himla bra, de fungerar när jag är nyopererad sedan, kom på att sandalerna jag har nu kan vara liiite kalla i november...

Därefter for jag hem och väntade in sonen. När han ätit och Holm hoppat klart for vi till Nisses och köpte en annan ros;-) Jord och Binab, första gången jag använder, dyrt var det känns lite farligt men det är ett biologiskt ämne så det skall vara ok! När allt det var fixat (av sonen) for vi till Blomsterlandet och köpte skor, till sonen den gången. Ett farligt besvär blev det med betalningen!! Någon svarade i telefonen när jag höll på att betala med kortet, medges ej, kom på skärmen. Eftersom jag visste att det fanns pengar sa jag det. 3 gånger försökte de och tre gånger fick jag samma meddelande. Till slut gick vi in till blommorna och bad att få ta ut den summan jag skulle betala för skorna! Jösses vilket jox. Där fungerade det.

Tur jag har gott tålamod sa jag till sonen när vi lämnade butiken. Tur hon hade så bra tålamod svarade han! Höörrredu du sa jag, hon ville ha sina pengar hon ville sälja skorna, det var tur för henne att hon hade tålamod!!

Men idag är då både lust och tålamod som bortblåst. Jag har suttit och tittat på morgonsofforna på TV det vet jag inte när jag gjorde sist. Är glad att det regnar! Så jag slipper ta tag i den nya rosen.... Inte ens ens den tänkta turen till Trollhättan lockar. Får nog bli en dag i vila, det verkar som om min kropp rekommenderar det!!


5 kommentarer:

Hanneles paradis sa...

Sonen kan väl gräva lite ;)

Christer. sa...

Förkylning på gång kanske? Min syster kände sig precis likadan innan hennes förkylning bröt ut för ett par veckor sedan.
Christer.

Fritt ur hjärtat sa...

hannele, då får jag nog pistolhota och det är kanske dumt när grannen är polis... maken gör det;-)

Christer, jag nästan hoppas på det!! Fast det surrar i bakhuvudet att de sa efter operationen att jag kan bli " konstig" eller känna mig konstig ett tag...Men jag är hellre förkyld;-)

Mors Deka sa...

Att du bara orkar. Ja ghade klappat ihop för länge sen, om jag varit i samma situation som du. Tufft! Ta det lugnt nu, innan operationen. Kroppen måste vara i lag. KRAMEN!

Fritt ur hjärtat sa...

mors deka, det är väl det kroppen säger åt mig, måste bli bättre på att lyssna. Som frisk är jag dubbelaktiv så det är en svår sis nu!