torsdag 7 augusti 2008

Hopp om livet, men inga skutt.

Nja, det vore en överdrift att säga att jag skuttade ur sängen i morse;-) Här skuttas inte så mycket... men jag mår bättre. Det är skönt både för kroppen och själen. Ingen feber och jag har ont i magen, riktigt ont i magen, inte från den opererade delen, svårt att veta vilket faktiskt. Men nu bli det Alvedon och Omephrasol så skall det nog lösa sig. Har funderat ut att det var magsjukan som tog styggt på mig, inte konstigt kanske var skall man få kraft ifrån när det sällan blir viloperioder. Men idag är det hopp om livet.

Jag är instängd i huset!Inte bara bokstavligt, utan också bildligt;-) Idag har jag tänkt att få komma ut. Tänkte maken skulle få bjuda mig på en biltur idag, kanske uppåt Dalsland och Baldersnäs, vi får väl se.
Jag vet att han vill storstäda huset och främst sonens rum så det blir förhandlingar åt alla håll idag;-)


Takgubbarna var här i morse för att placera containern och för att säga att det regnar för mycket för att dra igång jobbet, då kommer de på måndag istället och kör hårt. Jag undrar vad de gör om det regnar på måndag... men jag bryr mig inte egentligen. Hoppas verkligen jag fortsätter att må bättre för i så fall är jag på Bassholmen på måndag, semester;-) Vila, hästar, får, doft från havet och vackra vyer, oj vad jag längtar. Det är inte alla samma att man är ledig (sjukskriven) semester skall det vara! Det är också på måndag maken går tillbaks till jobbet så takgubbarna får rå sig själva, tyvärr kan jag ju då inte serva med kaffe men de förstår de säkert.


Det har regnat inatt igen, 15 mm, välbehövliga milimetrar! Skulle tro att det kan komma 40 till utan problem, så fint som det regnar nu blir man riktigt förvånad, det är alldeles lagom.

4 kommentarer:

Annaa M sa...

Hoppas det är bättre med det onda nu.
Ont i magen hade jag nog minsann fortfarande en vecka efter min galloperation och du har ju gjort ett betydligt större ingrepp och därtill varit magsjuk så jag tycker inte det låter alls konstigt att du har ont. Men riktigt jäkla synd om dig! Fast jag vet, det blir man ju inte varken gladare eller friskare av!

Fritt ur hjärtat sa...

annaa, tack, jo det är bättre, var som det vände nu när jag låg och verkligen tillät mig vara dålig.
Jag mår bättre när folk tycker synd om mig! Det gör så gott i hjärtat.

Mors Deka sa...

Så skönt att läsa att du snabbt blivit lite bättre. Hoppas du kommer ut åxå snart. KRAMEN!

Fritt ur hjärtat sa...

mors deka, tack, det känns skönt, äntligen. Jo ut kommer man ju men det är smalt...