fredag 18 september 2009

Är det nyhetstorka eller fåfänga försök att svärta ner vår partiledare?

Ska man skratta eller gråta? Jag började läsa med bävan, väntade att få se gigantiska summor som skattebetalare betalt för Sahlins vilda fester. Icke sa nicke! Hon ska ihop med andra kändisar fira en kompis 50 årsdag. Betalar allt själv. Kritiken är hård påstår Aftonbladet. OKEJ?! inte från mig i alla fall. Jag har sällan läst ett så löjlig försök att göra en skandal av ingenting!

Är det nyhetstorka eller fåfänga försök att svärta ner vår partiledare?

Sig-Britt bloggar om samma sak.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vår kompis Lars Bertil Hector alias mallorcakungen, bjöd också ner till mallorca på sin femtioårsdag.Och då har han varit där minst 50 gånger. Resan fick du betala själv, men han bjöd på potatismos köttbullar och korv samt saftagrogg
(doppfelkorn m saft).
Detta blir kanske nåt liknande:-)
Goggla på honom får du se.
år og fred
Persson i Saxtorp

Solnasnackar´n sa...

Nåja, men man kan väl undra över varför Mona S OCH kyrkoministern Liljeroth väljer att resa på en kändisfest i en valrörelses slutspurt?
De borde väl snarare ägnat de sista dagarna att vara draghjälp åt sina respektive parti i ett val som de åtminstone själva sagt är viktigt.
De har säkert "poströstat" själva - men ändå...
Tror dock att Aftonbladet överdriver en aning att kritiken är "hård".

Fritt ur hjärtat sa...

GP, är det skandalbilder på er ska jag kanske undvika att googla:-)

Loa, de kasnke insett att valrörelsen är så många andra dagar också. Inte står och faller kyrkovalsresultate med om Sahlin är på fest eller inte. Jag har sällan hört något så fånigt. Vi gräsrötter fixar en valrörelse uatn att partiledaren är med 2 dagar.