tisdag 29 september 2009

Oktober månads show and tell tema.

Så var det klart, ERICA tar över. Tack för det! Roliga tema med stora fotoutmaningar bjuder hon på också.

2:a - Vilka 3 saker skulle du ta med dig till en öde ö?
9:e - Sport (Har du någon favoritsport? Utövar du någon sport? Finns det någon sport du absolut inte tycker om? Utövar du helst någon sport själv, eller ser du hellre det på TV? o.s.v.)16:e - Favoritfilm/er?
23:e - Höstkänslor (Nu har hösten kanske kommit till de flesta. Vad är höstkänslor för er? Vad är det bästa resp. sämsta med hösten? o.s.v.)
30:e - Ljus

Om Show and tell: Annika hjälper oss bena ut lite regler.
OM du skriver upp dig på temat så FÖRSÖK att ställa upp varje fredag. Det är såklart helt OK att inte slaviskt deltaga vecka efter vecka, men om du skriver upp dig så försök att delta så ofta som möjligt. Om du känner för att ta ett uppehåll så säg bara till så skriver vi upp att du har uppehåll efter ditt namn. Om du vill sluta helt så tar vi bort dig från listan. Easy as that!

OM kommentarer. Kommentarer är ju a och o i detta tema. ÄR du med så VISA det. Kommentera hos deltagarna, på det sättet hittar andra till din blogg, annars är risken mycket stor att din blogg förblir oupptäckt. OCH får du en kommentar av någon fredagsbloggare så är det artigt och schysst att kommentera hos den personen också, om du inte varit där redan. Jag vet att just kommentarerna hos deltagarna vickar väldeliga. DET är lätt att se när man surfar runt.

Så var schysst och kommentera om du läser...Det är bara snyggt! Och personen som skrivit blir BARA glad!


Det viktigaste är att det är roligt!! SÅ låt fantasin flöda vad gäller ämnena. LÅT kameran jobba. Skriv så mycket, eller lite, du vill i ditt inlägg! VISA bilder!Har du ingen digitalkamera går det bra att låna bilder på nätet, tex från Fotoakuten.se.Låt inspirationen flöda!



Inga kommentarer: