tisdag 6 oktober 2009

Hemma hos...mig:-)

Ikväll är det möte hos mig. Möte, ett så tråkigt ord. Ikväll är vi en 8-10 tjejer som ses hos mig. Äter nybakat bröd och dricker te, under det att vi pratar politik. Det som roar mig alldeles oerhört är att få av oss är aktiva i politiken. Övriga har tackat ja för det är intressant. Catharina Bråkenhielm, riksdagsledamot från Bohusbänken är gäst. Det ska bli spännande att få höra om riksdagsarbetet. Spännande också om mina gäster har frågor vi kan samtala kring. Jag har mina aningar men man vet ju aldrig. Jag hoppas det här slår väl ut och att det går att följa upp. Besök från någon som sitter i regionen och någon från kommunen, hade varit roligt. Kvällens frågor lär bli vägvisande för vad eventuellt kommande träffar ska handla om. Jag tar för givet att både S budget, Beeatrice Ask och rödgrönt samarbete betas av idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, va trist att jag inte kunde komma!!! Kom hem vid 19.30 - helt slut... Om två veckor ska jag byta jobb, så det är en del som ska fixas tills dess. Känns ju "sådär" att sitta med på ett långt och tråkigt APT när jag inte ska jobba kvar, men, men.

Hoppas ni hade en givande kväll!

kram
anna-Lena

Fritt ur hjärtat sa...

Anna-Lena, jag hoppas du får möjligheten igen! Det var en fantastisk kväll. Så roligt och intresant. jag tror det satt flera blivande politiker runt bordet.