måndag 26 oktober 2009

Huvudbry och värk i informationssamhället.

Huvudvärken tog ett hårt grepp redan i morse. Vet inte om ännu en sömnlös natt var orsaken. Satt och läste ett tag, skulle sammanfatta det jag läst, men när texten flöt ihop gav jag upp. Illamående skyndade jag mig hem, må illa vill jag göra hemma. Fryser, samtidigt som det ligger svettpärlor i pannan på mig. Mår med andra ord oerhört konstigt. Migränmedicin och sängen blev lösningen. Det hjälpte.

Kunde frampå dagen ge mig i kast med parkeringseländet. Jag har pratat med tillräckligt många nu för att vet vem, och ungefär varför. Inser också efter de samtalen att med fastighetsägaren som bötfäller kommer jag inte till någon lösning. Tänker inte ens försöka.

Däremot, och det här är jag bra på. Information. Nu får vi använda alla kanaler vi har. Uppdatera all information. Jag har redan gjort det med Riksteaterföreningens hemsida. Haft samtal med teatern om vad jag tycker de kan gör mer, för det fanns saker. Ska också kolla vad kommunen och turistbyrån skriver. Där måste också ligga adekvat information. Sedan får vi inte vila och tro att folk lär sig detta. Målet är att ständigt nå ny publik. Då måste vi jobba som om alla inte vet. Inte en optimal lösning, men ack så mycket lättare än att försöka stånga sig blodig. Jag har nog med huvudvärk utan att försöka lösa det olösbara. Vilken tur att vi lever i ett informationssamhälle!

Nu törs jag ta på kvällen utan blixt också:-)


Inga kommentarer: