lördag 17 oktober 2009

Jag blir kreativ av fotokursen:-)

Inte hanterar jag inställningarna så väl. Testar och funderar en del i alla fall. Idag försökte jag ljusa upp en bild för att få fram det röda. Lyckades nästan. Inte illa för att vara första gången. Svårast var att fånga droppen. Lite väl ljust var det ute också. jag saknar dessutom ett stativ, jag får ont och blir skakig. Ändå visar jag dagens "bildspel".





Inte mycket att skryta över kanske. Men håll med om att jag är kreativ:-)

11 kommentarer:

Mitt i livet sa...

Håller med för fullt! Men tycker inte bara att du är kreativ utan också duktig (ett ord som faktiskt bara används i yttersta nödfall till kvinnor).

Fritt ur hjärtat sa...

Anna, tack. Jag är mycket kritisk och vet vad jag gjort för fel, men det är kul att testa:-)

Peter Barlach sa...

Snygga bilder!

Fritt ur hjärtat sa...

Peter, jag ska väl inte fortsätta rabbla vad jag är missnöjd med så jag säger helt enkelt, TACK!

The cottage by the Cranelake sa...

Tycker de blev riktigt bra!

Jag brukar aldrig ändra på bilden efter det att jag tagit den, utan brukar ställa in kameran på platsen om jag känner att det behövs. Men innan man fattar hur man gör :-) :-) :-)

Kanske skulle man gå en sådan kurs?
Ha det gott!
Christer.

Ingemar Pettersson sa...

Härliga bilder Simone, jätte fina och kreativa!
Visst är det löjligt kul att fotografera.

mvh
/Kungsfiskaren

Fritt ur hjärtat sa...

Christer, jag har ofta bråttom när jag fotograferar, så mycket händer i farten, då blir det auto. Bilden med soptunnan väldigt vit ställde jag in bländartalet på, största som gick, det påverkade såklart ljusinsläppet. Kul.

Kungsfiskaren, tack,visst är det löjligt kul. Såfort jag möter en man med kamera undrar jag om det är du, Du säger väl hej om vi möts?! Idag har jag fotograferat vatten i rörelse, kul!

Marianne sa...

Så fint! Går du fotokurs, vad roligt!!! Du borde verkligen skaffa ett stativ med tanke på dina axlar. Kanske något att skriva till tomten om? Han kommer ju snart.

Fritt ur hjärtat sa...

Marianne, jo stativ står på önskelistan. Kursen är så rolig och stimulerande. Jag blev så trött på att jag inte var nöjd med nya kameran. Förstod att bristerna fanns hot fotografen;-) Kreativiteten har liksom kommit på köpet!

Anna, Fair and True sa...

Coolt!

Fritt ur hjärtat sa...

Anna, tack:-)