tisdag 8 december 2009

Försmak av julen.

Med betoning på smak... 2,5 kilo köttfärs har ikväll förvandlats till köttbullar. Sedvanlig smakning med köttbullemacka till kvällsmat blev det också.

6 kommentarer:

Solnasnackar´n sa...

...och god var väl köttbullemackan, förstås?

Fritt ur hjärtat sa...

Loa, så goda att de fort fick in i frysen för att räddas...;-)

Solnasnackar´n sa...

Det var kallt gjort!

Fritt ur hjärtat sa...

Loa, :-)

Annaa M sa...

Ojdå! Imponerande. Här blir det inget köttbullande förrän på julafton. Gör bara småköttbullar högst två gånger om året, jul och ev påsk, och då förväntas det nystekta, inte frysta!

Fritt ur hjärtat sa...

Annaa, skulle det innebära att man lagar alla mat på julafton, fy så jobbigt! Jag gör köttbullar i långpanna sedan kör jag dem i stekpanna på julafton, så de är nystekta;-)