söndag 21 mars 2010

Belagd med munkavle.

Tror det är första gången i livet jag blivit belagd med munkavle. Årsmötet igår skulle det vara tyst om, man hade kallat till presskonferens. Idag tror jag. Spelar inte så stor roll jag var så trött igår efter mötet att jag inte orkade blogga ändå. Ett 8 timmar långt möte är inte att rekommendera Tur då att någon tänkt till och lagt starten klockan 10 på förmiddagen, annars hade vi suttit där än. Inledningsvis skrattade vi åt Lysekil som hållit på till ett på natten. De höll på i 7 timmar. Nu skrattar vi så lagom.
Det värsta med en demokrati är förstås att man inte alltid får som man vill. Kompromisser om ord i handlingsprogrammet tar lång tid, men många blir nöjda så jag antar att det är bra.
Allmänt hållna formuleringar var det också prat om. Hur specifika ska vi vara? Om vi preciserar oss idag kanske frågan är inaktuell eller behöver omprövas i September. Mycket att tänka på.
Handlingsprogrammet blev till slut klart. Listor och namn likaså. Man påstår att det är en styrka att det finns många likvärdiga kandidater, jag är inte lika säker, det gör ont när man inte tar tillvara alla. Men så var det ju det där med munkavlen så jag får väl återkomma efter presskonferensen.......

2 kommentarer:

Gunnar Klasson sa...

Det låter lite illavarslande.... Listor och namn alltså!

Fritt ur hjärtat sa...

Gunnar, tror du inte bara det handlar om att man vill ha uppmärksamhet?! För nu har man väl bildat det vinnande laget;-)