söndag 11 april 2010

Kongressen är över.

OJ så trött jag är. Dagen blev lång och lagom spännande. Motionsbehandlingen fick en del vassa inslag och på ett par fick styrelsen ge sig och kongressen röstade emot. Ett sådant exempel är Makarna Heydars motion om att inkorporera FN:s konvention för barnets rättigheter i svensk lagstiftning. 22 motioner behandlades, måste medge att jag trodde det skulle gå över styr men det fungerade väl.
Tidsramarna höll nästan. Med bara 30 minuters försening kunde vi lämna Östrabo. Åkte raka vägen hem och satte mig en timma i solen och sov. Vakande av att jag snarkade, med skammens rodnad på kinderna gick jag då in, pinsamt att störa grannarna med snarkning...
Huvudvärken mol just nu, kroppen likaså men jag är otroligt nöjd. Har fått mycket hjälp hela dagen, både med förflyttning, att få mat och kaffe. Man är med i en folkrörelse med hjärtat på rätt ställe. Nu ser jag fram emot flera dagars total vila. Kongressen är över för denhär gången.

2 kommentarer:

Veronica Palm sa...

Vill tacka för att jag fick vara med er. Det var en bra kongress och bra stämning. Bådar gott.

Fritt ur hjärtat sa...

Veronica, tack själv. Jag hade planerat att prata mer med dig eftersom jag inte längre kommenterar på din blogg. Det gällde debatten imorgon, men jag vet ju att du fixar det, det var bara en vinkel jag funderade på.
Jag tyckte om ditt anförande det pekade på så många viktiga saker för framtiden. Stämingen var god och med Moa-Lisas avslutningstal eldades stämningen upp rejält så jag håller med, det bådar gott.