måndag 12 april 2010

misslyckad.

Vågen är inte min vän, det är den sällan när jag tänker efter, men nu är det hopplöst. Jag har sagt att detta inte är en bantarblogg men men... På snart tre veckor händer absolut ingenting. Jag fuskar inte, snarare tvärt om. Till och med en helg som denna är jag benhård och principfast. Äta mindre kan jag inte, äta nyttigare kan jag inte, får nog fundera över metoden. Den är misslyckad helt enkelt, precis som jag känner mig idag. Förbannade vågar;-)

4 kommentarer:

SOLNASNACKARN sa...

Våga vägra vågen!

Fritt ur hjärtat sa...

LOa, önskar det vore så lätt, men är man smärtpasient är det inte logiskt att vara överviktig, det belastar kroppen på ett osunt sätt, dessutom blir man svårvårdad, tänk personalens stackars ryggar när de ska hjälpa en.
Nej man måste nog fortsätta slita med den där förbankade vågen.

Busan sa...

Men jag som faktiskt ser dig i verkligheten kan ju lätt se att du blir mindre, så du behöver nog inte haka upp dig för mycket på vågens siffror. Kanske är det så att du har fått mer muskler? De väger ju mer o då är det ju inte så kul att se vågen stå still. Tänk i stället på hur kläderna sitter - så förstår du att dieten visst ger resultat.

Fritt ur hjärtat sa...

Busan, du är rar, men du är partisk för du tycker jag är fin vilket som;-)