tisdag 11 maj 2010

Välkomna och mindre välkomna...

Har tillbringat kvällen på Bassholmen. På arbetsdagen hann vi trots åtta timmars hårt arbete, inte med allt. Fler har arbetat under veckan som gått och idag var det vår tur. Maken är inte hemma förrän efter fyra men vi for direkt. Lastade en gammal fåtölj med oss, den ska ersätta den vi eldade upp. Gräsklippning och trimning stod på schemat. Jag trimmade runt huset, längs en del stigar och lite ytor som står i träda. Maken tog gräsklipparen och gick och gick och gick... Drygt 2 timmar, sedan var det full fart hem igen, vi hade en tid att passa. Eftersom batteriet på trimmern inte höll så länge fick jag lite tid över. Tog kameran på en tur och konstaterar att det kommit alla sorters gäster. Mindre välkomna och....
Varmt välkomna.

Trots iskall vind är det lätt att bli tillfreds när det ser ut på det här sättet. Nu är det så fint så fint, gästerna är på ingång och vi längtar efter vår tur.

4 kommentarer:

Musikanta sa...

Tänk så mycket roligare allt arbete blir bara man är några stycken. Läste ditt inlägg om arbetsdagen och blev mycket imponerad! Det är inte lätt att röja ur och slänga saker när man bor på en ö. Jag vet...
Kram/M

Anonym sa...

Längtar dit.....
Repa dig fort så vi kan ta med B dit och visa... :-)
Kram Söstera

Anna-Lena Heydar sa...

Låter som en fantastisk dag, på en underbar plats. Bassholmen är en pärla i vår kommun som många fler borde hitta till. Speciellt nu på våren.

Fritt ur hjärtat sa...

Musikanta, jag har förmånen att tillhöra flera olika gäng som har arbetsdagar ihop. Då går allt som en dans. Man har verkligen mycket mer lust och energi. Som nån sa, städa hemma är aldrig såhär trevligt.
Att det är bökit att slänga skräp på en ö visar sig tydligt när allt samlas i ladorna. Så skönt att detta blev av.

Systera Mi, ni borde boka några dagar nu i vår.Den hyrs ju ut dygn så ni kan ta mitt i veckan om det passar bäst. Kolla hemsidan det är liiite lediga dagar. Ska i vänta in mig får ni vänta till augusti, det är långt!

Anna-Lena absolut toppe, och inte belv det sämre av plantorna som stod på trappan och väntade när jag kom hem.
Tack snälla du!!!!