tisdag 29 juni 2010

Inte kan man väl...

Ladies night, bara namnet på showen föder vissa fördomar hos mig. Jag skulle aldrig gå på något sådant....Om inte det vore för att det plötsligt finns tillfälle att se mina favoriter på en gång. Andreas Johnsson, Brolle och Martin Stenmark. Hur stor är annars chansen att jag får se dem live..... Brolle och Andreas har jag försökt få till i flera år. Stenmark har jag sett så jag vet att han levererar. Måns Möller är med också, om honom tycker jag inte, men jag kanske kan gå på toa då;-) Kanske man ska ragga potentiella medåkerskor då, det får nog vara kvinns tänker jag, bara namnet är ju avskräckande..... Jag vill tror jag, men inte kan man väl...?!
Ladies night, kan dom åtminstone inte döpa om det;-)

2 kommentarer:

Annaa M sa...

Testar igen om det går att kommentera. De senaste försöken har misslyckats.

Har hört folk som varit på dylika kvällar. Och tyckt det varit gräsligt. Fulla gapiga kvinnor som "skämmer ut sig" genom att skrika vulgärna saker till männen på scenen. Men det behöver ju inte vara så varje kväll.

Ladies night heter det väl för att bara kvinnor är välkomna?

Fritt ur hjärtat sa...

Annaa, jag är orolig för just det fenomenet. MEN det händer ju även om det inte står för ladies om man säger så. Jag tror män är välkomna, annars fick väl Do något att jobba med;-)
Får verkligen fundera på detta, flera gånger....
Tänkte helgardera med Björn Skifs!