fredag 4 juni 2010

Kosta vad det Kosta vill....

Alla behöver något att se fram emot, så också jag. Vi har lite semester att planera, en vecka på Bassholmen vet vi, men resten är oplanerat. Sonen ska på läger och i Uddevalla ska de då vara båttävlingar. Vi lekte med tanken att bli båtflyktingar........

Jag föreslog Karlstad, Borås eller något annat närliggande men vi hamnade HÄR.
Vilken lyx, vilket ställe. Ska bli så roligt. Hög tillgänglighet är det också om jag av någon anledning inte är på benen som planerat. Dessutom inte så dyrt eftersom maken hittade ett bra erbjudande, trots att det heter Kosta;-)

En önskan till har jag , fast den verkar svårare... Jag vill ha nötter! Mina jordnötter till fågelmatningen är slut. Maken som har massor på schemat ändå är inte speciellt sugen på att fara Uddevalla över och leta, hade jag kunnat hade jag gjort det. Det var ju det här med tålamod......Men någon ska jag väl hitta som vill åta sig det uppdraget, kosta vad det kosta vill;-)

6 kommentarer:

Annaa M sa...

Kul att du är igång och planerar för utflykter! Trots fall och allting. Glasrike passar nog dig jättebra.

Undrar lite över nötterna. Är det verkligen svårt att få tag på nötter i Uddevalla? Äsch, det där lät dummare än avsett!

Fritt ur hjärtat sa...

Annaa, japp glasriket är perfekt för mig:-)
Appropå nötterna så verkar det vara så att försäljningen sker på vintern och så långt lagret räcker, tar de slut fylls det inte på föränn nästa vinter. Jag tror nog att någon butik har, men att leta reda på just den verkar omöjligt om jag inte vill tjata oh det vill jag inte...

Solnasnackar´n sa...

Kosta vad det Kosta vill är en bra slogan, Simone.
Njut av livet i Glasrike, men åk inte på en blåsning.

Fritt ur hjärtat sa...

Loa, risken är stor att jag åker på en blåsning;-) Samlar på en del KoastBoda så risken är överhängadnde. Men mest ser jag fram emot SPA-avdelningen och hotellets glasbar:-)))

Solnasnackar´n sa...

Glassbar?

Fritt ur hjärtat sa...

Loa, närå! Exlusivt så det förslår:-) En bar i blått glas där man dricker ur olika KostaBodaglas, alltså en glasbar. Jag ska tesa olika glas, med gott innehåll:-)))