torsdag 3 juni 2010

Platt fall....

Det hände igår, det som inte får hända. Jag har hämtat mig men gårdagen var jag riktigt skärrad. Ett felsteg med rullatorn och jag föll handlöst. Är inte fullt på G som jag vill tro. Fick panik, det var på altanen och jag hade inte telefonen, rullatorn stod ivägen och jag visste verkligen inte vad jag skulle göra. Fallet var rakt bak, så det var aldrig någon fara för det opererade benet, lite tacksam för min vaderade rumpa... Men att ta sig upp, på ett ben utan hjälp och med bara trädgårdsmöbler som hjälp. Det var en utmaning vill jag lova.

Jag är stärkt av att jag klarade det. Tackar friskis för den dugligheten:-)
Dessutom drog vi lärdom av det och satte en liten väska på rullatorn så telefonerna alltid ska finnas med när jag använder den. Annars bär jag en sak i taget. Jag tror naturligtvis inte att jag faller igen den rädsla jag hann känna var inget jag vill uppleva igen. Jösses så utlämnad man är när det väl händer. Kommer vara mycket försiktig i fortsättningen.

8 kommentarer:

Ez sa...

Oj, läskigt! Men skönt att det gick bra till slut!

Ha en skön dag! Och va försiktig.. :)

Marianne sa...

Förstår att du blev rädd! Men bra att du nu alltid har telefonen med dig, du kanske borde ha ett larm runt handleden också? Det är ju inte så lång tid du behöver det, men kanske viktigt de här veckorna?

Kram och håll dig nu upprätt!

Västanvind sa...

Hej,
Jag förstår att du måste känna dig riktigt ulämnad. Skönt att operationen är gjord och hoppas att kryar på dig fort.
Rätt som det är så är du nog på benen igen och tur att detär så fint väder iala fall.
Ha det bra
Hälsn. Eivor

Musikanta sa...

Tur att det gick så bra som det gick! Du får också se till att mobiltelefonen alltid är fulladdad när den är i den lilla väskan! Det är lätt att glömma...

Anna-Lena Heydar sa...

Härligt att se dig idag, och att allt gick bra efter fallet. Alltid lika pratigt och kul!

Fritt ur hjärtat sa...

Ez, välkommen till min blogg:-) Såhär dramatiskt är det inte alltid...

Marianne, förra gången jag var i samma situation insåg jag att man inte får någon hjälp, varesig hemhjälp eller larm om det är övergående, och det är det ju tack och lov. Så jag får klara mig med telefonerna, maken och goda vänner.
Tänker sannerligen hålla mig på benet;-)

Fritt ur hjärtat sa...

Eivor, utlämnad är nog ett bra ord på hla situationen, jag är ite bekväm att be om hjälp och det är inte lättare nu, men man måste ...
Tacksam att vädret var svalt veckan jag kom hem och glad att det är fint nu när jag orkar sitta på altnrn.

Musikanta, laddad mobil lägges på minnet;-) Tack för din omtanke!

Fritt ur hjärtat sa...

Anna-Lena, roligt att du/ni kom, men det är väl typiskt! Här sitter jag ensam dag ut och dag in så när det kommer någon krockar det. hursomhelst var det trevligt och länge blev det ju också:-)