lördag 2 oktober 2010

En intensiv lördag.

En lista med tre butiker som tonåringen skulle besöka, Myrorna som vi alla ville besöka samt IKEA på vägen hem. Så låg planen för lördag i Göteborg. Hittade Xplosion, första butiken med sonens klädstil utan bekymmer. Tvivelsutan en butik jag gärna hade handlat också...om det nu inte vore för mina ben.....Sörjer fortfarande alla skrotade fantastiska skor jag ägt.Sonen den stackarn får jag väl säga, köpte två par byxor och en jacka varpå budgeten var slut. (dyrt dyrt dyrt) Alltså fanns ingen anledning att besöka de övriga butikerna på hans lista. Såg att ha tyckte det var märkligt, skitnöjd och mallig å ena sidan och snopen å andra. Har lovat en vända till innan jul och att vi då startar i en annan butik, nu vet vi ju att denhär är bra.

Myrorna var fort gjort, vi hade nog tagit ut oss alla tre. Hittade till GotteBorg och köpte smågodis, ni vet sådär ohälsosamt mycket...... Därefter stod vi rådvilla, vad gör vi nu? Haga kanske, men nä vi var rätt trötta.... Mot bilen, Ikea och hem bestämde vi ända tills maken sa, -men jag, vet vi åker till Kenneth, så har vi ostbricka ikväll!!! Sonen och jag jublade. Såklart vi åker om Kenneth. Vände bilen mot Mölndal och världens bästa OSTBUTIK. Som vanligt handlade vi för bra mycket mer än vi tänkt, men så är vi bara där en tre fyra gånger om året, å vi varken röker eller super som jag sa till maken:-) Någon last får man ha. Brukar köpa Blå Kornblomst men nu föll jag för reklamen och köpte Bredsjö Blå, herre min je vilken smakupplevelse! Kostade multum men jag köpte en rejäl bit. Här ska frossas. Den godaste ost jag någonsin smakat. Synd att svensk delikatessost är så dyr....tur att Kenneth har sin butik så långt bort...

Vidare mot IKEA där vi tänkt äta middag, haha, vilket skämt. När vi såg kön sa vi, -några korvar o hem. Så via alla genvägar i huset, bara en kvart senare betalade maken alla inköpta stearinljus, då stod sonen och jag redan i korvkön. Nu är sonen otroligt nöjd, jag är otroligt trött och maken, säger han är otroligt fattig:-) Det blev i alla fall en intensiv dag i Göteborg.